Пошто спомнавте шеќерна паста. Се имам праено со шеќерна дома на нозе уште на почетокот ко почнав да се депилирам . И супер беше арно ама го изгубивме рецептот.. и после пробав еднаш сама ама не го погодив и не пробав пак. А сега на нозе и на раце се прам со депилатор долго е и болно само на рацете на нозете се навикнав веќе ама до колена само нагоре со брич оти немам многу ниту се познават ниту брзо ми растат. А рацете умирам од болка и зато ги прам на неколку дена. Дури се поретки и помалце болно е плус не сакам да се познаваат. Нема врска за мене лето зима секогаш сум средена. Нема врска дечко, недечко од секогаш си се средувам секаде.
Za vo Bitola da mi preporacate nekoj sto raboti so topol vosok.Dosega kade sto bev na 6 mesta doma se vrakav ili so modrici,pola vosot na mene ili so celi delovi neizdepilirani i zivi rani a naplateno skapo.
Не можам да ти пишам, заштитен ти е профилот. Јас се брзам, на девојките над тебе им го дадов бројот, пиши им ќе ти го дадат. @piglet1 исконтактирај со блек енџел.
Се депилирам на козметичар,со шекерма депилација задоволна сум но изгледа до мене е веке 7,8пати по ред се депилирам но за 11-12дена почнуваат да растат
Јас се депилирам со вит крема пошо многу боли таму доле ако се депилираш со восок. А понекогаш и се бричам, но ме нервира кога ќе видам дека остануват влакненца таму доле. Со што ги отстранувате преостанатите влакненца? Има ли некоја крема што ефикасно ги отстранува влакната?
Ако редовно се бричиш - да боли многу кога ќе те депилираат со восок. Сега тоа не е којзнае колку голема болка се издржува. Потоа ако редовно одиш болката се намалува и скоро не ја чувствуваш, но затоа месец дена си на раат. Од друга страна веет нели те пече доле? Мислам дека не е за интимна зона вит. Крема мислам дека нема, од депилација можам да ти препорачам да ја пробаш шеќерната помалку боли.
Како сте задоволни од кремот за отстранување на влакна на бикини зоната од АВОН ? Го имате ли пробано ?
На кој начин може да се отстранат влакната дома? Дали пример може со weet ленти или нешто такво? А со брич катастрофално боли,крв ми тече после ко брунчиња се прават