Јас се средувам со брич ама ми се смачи од него веќе, а на депилација бев еднаш но ми излегоа рани и не сум отишла повторно. Решение? Дали добро со крем? или пак најпаметно со брич да продолжам
Шеќерната не ја претопуваат, тоа што е искористено кај тебе не може пак да се употреби така да се фрла. Нема шанси за инфекции. Плус до сега кај што сум била работат со ракавици така да и тоа е дополнителна заштита....
@jasmina00 Да се имам поминато со Philips Lumea (со додатокот) неколку пати уште лани кога го купив и после го баталив. Сега сум трчи трчи влакно доле, имам ама како пубертетлија брада Сега сум на брич и многу поспоро растат ама не е тоа тоа. Си бара континуитет и време за 100% резултат ама јас сум малку неорганизирана во тој поглед.
@jasmina00 , некаде 80% ми се намалени влакната во тој дел. На потколениците веќе и немам влакна,па мислам дека и таков резултат ќе имам и на интимата со редовна употреба. Инаку да, се согласувам со @Artemission ,дека ако не го употребуваш некое време влакната се враќаат,не повеќе од што си имала првично,ама ги има.
Да се пријавам и јасзадоволна од интимна депилација во Инфлуенс,со топол восок никогаш не би се депилирала,цел град поминал нема шанси.
Devojki mala pomos utre idam prv pat na depilacija so vosok vo kozmeticki salon so vosok za edna upotreba Piset3 mi ve molam iskustva dali boli i...
Ako prethodno si gi tretirala vlaknata so bric, kje te boli. T. e. kako za prvpat, normalno, kje boli. Ama ne e nisto strasno, so tek na vreme kje se naviknes. 20 minuti bolka, posle raat si. Opusti se, se izdrzuva.
Темата за Лумеа е затворена па незнаев кај да го сместам прашањево, ме интересира дали смее да се користи во бременост?
Препорака за интимна депилација за бремена жена? Дали сепак со топол восок и дали со ладен боли повеќе? Каде има восок за една употреба и каде најдобро депилираат? Јас цел живот со брич и бидејќи веќе не си ја гледав интимата бев во Студио Неделковски, Кисела вода, 300 денари со топол восок, претрпев невидена болка дека прв пат ама многу влакна ми имаше оставено и не сум воопшто задоволна. После две три недели габична инфекција иако можеби не е од депилацијата не знам.
Vo Centar pozadi ramstor salon za ubavina Marija Bela so vosok za edna upotreba 200 denari denes bev mnogu sum zadovolna gi preporacuvam
Па искрено тоа не некоја теретана. Има две ленти за трчање, орбитрек по некој тег и толку. Многу е мал просторот ама помини види сама. Ако ти е за кардио и пример сама да правиш вежби од типот чучњеви, кардио и бицепс трицепс со тегови може да ти заврши работа.