И јас исто ти ја препорачувам @marijabella . Цел живот се поминувам со бикче, а сега бидејќи морав да одам на интимна депилација за среќа ја избрав нејзе бидејќи прочитав добри мислења во темава за неа. Девојчето е едноставно прекрасно. Работи со топол восок за една употреба, местото е чисто и хигиенски, а таа добра и трпелива. Колку добра личност толку и добар козметичар. Кажи и дека ти е прв пат и ќе работи полека и со трпение, нема да се покаеш. Собери храброст, првиот пат е најтежок ама верувај стравот е поголем од болката, барем на ова место, едноставно девојката има лесна рака можеби и работи посветено.
Falá Fala mnogo no jas ziveam vo germanija ... citam mnogo dobri pofalbi koga ke dojdam ke odam kaj nea falaaa ☆ Fala ☆za sovetot imas pravo ☆☆
Како се движат цените на депилација за раце, нозе + интима во Марија Бела? Си имам салон во кој одам неколку години, но не сум задоволна за разлика од претходното место каде одев.
Женски ај совет, сакам да се депилирам со ленти. Некој типс н трикс да не има? Пробав на мал дел и супер вади, мислам дека се веет оние розовите. Ако има некоја што ја пробала постапкава во домашни услови нека дава совети Иначе за интимна депилација прашуввам
Јас пак ќе кажам ваму каде што се депилирам е 500 денари цело тело. По исплатливо е. Не е салон жената си работи дома, со восок за една употреба. Редовно одам и е многу коректна, мила и фина. Си правите муабет за време на депилација за да ти го сврти вниманието. Болката е минлива. Се имам порано депилирано и со веет кремите на интимната зона и не е ништо различно во споредба со брич. Со депилација месец дена сте раат и сте чисти, кога ќе ви пораснат барем до 1-2 цм влакната, појдете издепилирајте се, така помалку ќе ве боли, бидејќи првиот пат сте биле цело време на брич ќе се боли ама затоа со едно влечење се вади се. Издржливо е.