Дали може во лп да добијам информација за местово за депилација, претпоставувам во Кисела Вода дека е или грешам? Поздрав.
Zdravo da ne bide kako reklama ako mozes pisi mi vo poraka bidejki ja nemozam da ti pisam i ke ti gi kazan cenite ☺☺☺
Еднаш и никад више. Улепив се живо и диво околу мене, се улепив сама, тоа се тегне станува течно лепи леле мори мајко. Кога ќе ми текне со кој памет сум била
Женски, дали некоја знае каде може да се најде восок во облик на топчиња или pearl wax ? Ептен популарно стана по инстаграм гледам.
неразбирам што зборите...може ќе ми стане јасно ако некој стаи слики,или уште подобро видео од како ги прави горе споменатите методи
Девојки, а колку плаќате за депилација на цело тело? Ја читам бубаче вика 500... неверојатно. Јас овде само за интима и нозе плаќам 800, а цело тело под 1200 нема нигде. За 500 ми се исплаќа до Скопје да идам.
Раце и нозе во маалски салон 500 денари со топол восок кој се претопува(не е за еднократна),интима во друг салон со шеќерна паста (за еднократна) 300 денари.Во вториов раце се 300 ,а нозе 800 што мене ми е прескапо,целосна ќе ме фати 1 400.Џабе го имам депилаторот ме мрзи брм,брм секој 5 ден со него, од топлиов некако брзо ми растат.Може и само ми се причинува дека брзо растат бидејќи сакам цело време да сум мазна и во краткоСе нервирам кога мора да чекам да пораснат да ги фати восокот,брич не долази у обзир освен за пазуви (сакам и нив со депилација ).Ај ама се распишував Грб,стомак,лице не депилирам
Ti preporacuvam da odis vo Charmelle i da ja baras Tanja, odlicna e ! Slucajno otidov tamu na tretman I pocnav da odam za se zivo Odlicni se, eve ti I link vo prilog od fb Спојлер https://www.facebook.com/StudioCharmelle/?pnref=story
Не знам дали и некој друг ги има користено овие од Depileve "Plant extract serum" Наменети за омекнување на кожата, спречување на црвенила и забавување на растот на влакната. Одлични се, посебно за осетлива кожа како мојата. По интимна депилација неколку дена постојано имав црвенила. Со 2-3 пати нанесување на околу 12 часа, супер ефект.
Од каде ги купи и колку чинат? И јас имам МНОГУУ осетлива кожа посебно интимата пред 2 дена бев на депилација ме изгоре козметичарката со врел восок, крв ми течеше сега имам рана. Ужас.
Црвенилата секако ќе ти поминат, ама ако те изгорела козметичарката, смени ја и најди нова. Не верувам изгорено да се повлекува. Ги купив преку другарка ми, има козметички салон. Некаде околу ~250 денари е една. Мали се и малку скапи. Една ја користам скоро 5 пати. Инаку можеш да ги купиш од салоните кои работат со Депилеве или да нарачаш онлајн, од препродажните места на Депилеве.