Внимавај на јазикот девојко. Читаш ли дека во мој град поефтино нема? Има да, кај салони со дискутабилна хигиена и претопен восок кој веќе поминал неколку девојки пред мене. А пошо паметот ми е на место, би дала и 2000, ама восокот да е чист и не би ризикувала инфекција.
Јас пред да ти кажам "кај ти е паметот", ти се извинив за да не ме сфатиш погрешно. А каде живееш ако може да знам? Btw , и со ладен и со топол досега не сум имала проблеми , така да не мора да значи што поскапо дека е подобро.
Дечки може ли кекој да ми го пише бр од @marijabella И пишав пп, ама може не се икл толку често. Тенкс.
Дечки, бев кај @marijabella на депилација, по препораките од задоволни феминки, и можам искрено да ја препорачам и јас. Работи внимателно во чисти услови, и девојчето е префино. Поздрав
Чекај, сакаш да кажеш дека @Yowannty измислува или лаже? Восок за една употреба е поскап од восок за неограничен број употреби, па како сакаш кажи. И ич да не дискутираме дека восок за една употреба е најдобра опција. Појди со фактот дека не можеш да знаеш дали девојката што се депилирала пред тебе се бањала пред да дојде во салонот, а да не зборам дека може да има и кандида и ред други бактерии или инфекции.
Девојки не е прашањево за тука но дали некоја знае зошто на горниот дел од вагината ми испаѓаат брунчиња црвенило и како флеки од акни.Не е само после депилација постојано ми се случува.Редовно пдржувам хигиена и повеќе од редовно,одам на депилација.Незнам што чаре да барам.И да напоменам сум немала односи до сега
Мило и мене ми се појавуваат но мене ми беа од бричот после бричење се иритира кожата исто и после депилација но ако е постојано посети гинеколог незнам колку години имаш ама ќе те погледне и ќе ти даде некаква крема да се смири местото нема потреба да се грижиш можеби си се исфрлила од некакви гаќички или нешто не памучно
. Не , госпоѓо. Јас сум се депилирала и се депилирам со топол за една употреба , и со ладен за една употреба. Но , сум се депилирала и со топол за повеќе употреби. Не сум имала проблем, имам доверба во девојчето што ме депилира со години веќе , ниту сум слушнала дека имала некоја проблем. И , самото девојче знае са препознае инфекција или некоја болест. Јас само коментирав дека нее нормално во ниту еден дел од МК да се наплаќа депилација 1200 денари , поготово не во другите градови , па ниту во СК, но е случај во Сикрет итн...Поздрав
Не можеш да споредиш восок за една со восок за повеќе употреби. НИКАКО Свесна си за тоа, нели? Сите болести и инфекции не се гледаат со голо око ОСОБЕНО па за интимна депилација.. И да, не само 1200 туку има и по 1500.. Во СК а и низ МК
Ни не споредувам, тоа никако. Само што јас со восок за повеќе употреби се депилирам и многумина околку мене и не сме имале проблеми затоа споделив мислење. А за цените, не би да дискутирам , претеруваат..
Добро, тоа е твое право да си се депилираш со восок за повеќе употреби. Твое тело, твое здравје, твои пари Сепак ценовната разлика вреди за секој денар кога во прашање е здравјето
Колку што знам, топењето на висока температура ги убива повеќет бактериии габи, но Хпв вирусот не. Само поради тоа почнав да одам на интимна депилација исклучиво со чист неупотребен восок.
Мит е дека восокот се претопува на 90 степени. За да трае повеќе, го претопуваат на 40-50 степени што не е доволно да се уништат бактериите. Ова со глава ти го гарантирам
Ќе закажувам депилација само на препони..ме интересира тоа е околу гаќичките така ли,се соблекувате ли скроз само за таму и колкава е болката бидејќи е мала површина...
Како ти сакаш, може гаќите ти да ги држиш на страна или ако не ти е непријатно скроз да ги соблечеш. Мене ми е подобро скроз да се соблечам зашто така најубаво сите се фаќаат и се вадат, ме нервира да треба на една страна да држам па на друга. Само на препони нема да те боли толку, не е страшно целосна бразилска ако правиш е поболно ама со редовно депилирање со восок (да не се бричеш или креми да употребуваш) за неколку месеци ќе ти се разретчат влакната и нема да боли толку.