Napraviv piling i plus eksfoliacija so morska sol i staviv samo maslo od kantarion se nadevam ke de smiri za 24 casa. Fala mnogu
Девојки пробал ли некоја од вас некаква 3Г депилација во салон Сторук+ (барем така ги пишува на ФБ)? Се наоѓале во Три Бисери.... Еве линк:https://www.facebook.com/Строук--1608630345827442/
Два пати едно по друго еднаш,па за 2-3 недели пакМојата депилаторка употребува од овој вториот што се растега,со едно топче бомбицацела те поминува
☺ 3г восокот е нова генерација на восоци кој сто лесно се нанесува. Се нанесува во многу тенок слој и брзо се суши. Што е најважно не остава црвенила , не ја иритира кожата Разликата е голема треба да се проба и да се види. Се загрева на ниска температура како ладниот восок, а се вади без ленти како топлиот
Драга поради тоа што ми растат за 3-4 дена јас секако одам на 2-3 недели.. и нема подобрувањ можеби се изретчени но во секој случај растат за 3-4 дена
Овој восок е за еднократна употреба,ги вади влакната од корен?Како се движат цените во твојот салон ?
Да душо се прави секако. И восокот е за една употреба не се претопува. 200ден. Душо неможам да ти пишам во порака ако можеш пиши ми и ке ти одговорам за се . Овде мислам дека цени не можам да пишам
Денес беше мојата прва интимна депилација на козметичар..За 2минути ми помина срамот..хехе ама добра козметичарка ми се падна и само кај неа ќе одам одсега <3 Ептен добро чупе..Сеа малку болеше ама сепак не е болка за умирање..
А како препознавте дали восокот е за една употреба и дали ќе можи да ми препорачате некој салон во прилеп
@marijabella дали восокот е за една употреба и дали имаш позитивно искуство со тој козметички салон? или ако некој друг има искуство со тој салон нека ми пише ме интересират некои работи фала
Женски предложете ми некој козметички салон, добар за депилација околу католичка, универзална, капиштец?