Фала за искуството со тој восок и салон. Баш сакав да прочитам коментари. Ми треба ств. хигиенски восок . Само ме интресира дали восокот е топол?
Со ладен најмногу боли, никако не ви препорачувам. Тој е за една употреба, со топол може да не е чист и да е прецеден, не знам како е досега не сум се депилирала со таков. Најдобро и најубава депилација е со шеќерна. И помалку боли од восокот, помалку иритација и се издржува.
Девојки освен павличева ,бебешка пудра и бекутан крем нешто друго да предложите за црвенило после депилација и брунчиња? И дали после носење на танга ви се иритира кожата и како се справувате со тоа ?
Мене најефикасно ми се покажало миење со сапун, па со ладна вода и после ништо друго. Кремите се мрсни и ги запушуваат порите и станува полошо. Евентуално бебешка пудра само.
Дали некоја имала проблем како мене да забележи од мачкање со креми да ви испаѓаат брунчиња? Корисам бекутан со портокалова капачка и павличева розова маст.и исто така имам флекички. Дали можеби дав сапунот ми помогнал ?
Да и кај мене исто. Сигурно е од кремот, многу се густи, но незнам што друго би ставила. Бебешка пудра немам пробано до сега.
Алое вера гел. Ставаш премногу мрсни креми кои само ти ги затнуваат порите, затоа и ти ср појавуваат акни. Ако веќе сакаш крема, подобро Мелем отколку Павловичева.
После депилација не се препорачува туширање или миење барем половина час. Јас користам маст од невен (го има во зегин и во ДМ) или кокосово масло. Дури и знам да се намачкам со едно од овие две па после да се истуширам па пак да се намачкам... Нема никакво црвенило, а ни иритација.
Девојки колку бараат во Alexandria professional за целосна депилација, и какви искуства имате при интимниот дел?
Морам да ја пофалам јавно и да ви ја препорачам @marijabella за одличните лесни раце. Восокот е за една упореба и не ни боли ,тие болки што ги имав на интимниот дел после депилација веќе ги немам.Немам лош збор само се најдобро . Кој уште се мисли каде да оди слободно нека си закаже кај марија една одлична жена,фина и добра
Душо не значи ако се добри за бебиња дека се добри и за возрасни. Тие се премногу масни и тешки. Пробај да користиш некоја полесна крема од камилица или алое ставај. ☺
Пудрата ги суши црвенилата понекогаш ја користам ама ретко бидејки од друга страна па ги затвара порите и не дозволува на кожата да дише ☺
цената е 650 ден вкупно се значи кога си позади рамстор(центар)идеш по улицата десно е за во дискотеката станица 26 лево за накај к.вода епа лево по булеварот одиш неколку чекори од денсна страна во зграда поминуваш спортската обложувалница па иде медобил па после медобил одма е салонот . има и фејсбук страна можеш и таму да видиш мапа https://www.facebook.com/marijabellabeautysalon/
Еднаш само имам ставено во живот veet крема и никогаш повеке. Пред тоа се депилирав со ленти и по тоа продолжив со истото