Викната сум да бидам рол модел за депилација на една комшика која оди на курс за депилација,е сега прашањето ми е дали јас ја плаќам депилацијата која ќе ми ја направат или ?
По некоја логика, не би требало да плаќаш. Сепак не добиваш третман од "професионалец", туку од другарка ти која сеуште вежба за да стане.
Пробај во жешка вода да го стопиш, во малечко лонче да го ставиш и да врие, додека се растопи. Ленти има цели ролни од по 50м во Џамбо.
Одам редовно секој месец на депилација со топол восок но, после еден месец целосно сите влакненца не се пораснати. Козметичарката ќе ме направи се ама по нецели 2 недели тие што не биле излезени веќе почнуваат да се гледаат. Се мислам дали да почекам повеќе од месец за сите влакненца да пораснат ама страв ми е да не боли повеќе ако некои се подолги од другите.
Јас во таков случај ги потскратувам тие што се веќе искочени, за да не ми бидат многу долги и да не боли, и да се прилично еднакви со тие новите и чекам додека сите пораснат па одам
Kolku se podolgi vlaknata tolku poveke ke bide bolna depilacijata . Jas odam veke 6 godini na depilacija i ushte ne mi se izretceni vlaknata , a sekogas koa mi se bile malku podolgi sekogas mi e bilo pobolno no toa zavisi i od korenot na vlaknoto
Ќе те цитирам, зошто неколку пати одам во Џамбо по вакви ролни и никако да ги најдам - каде стојат, побогу?
Кај одделот со козметика. Поточно, до реквизитите за нокти, стојат на крајот од гондолата. Ќе ги најдеш, барај ги патроните со восок, таму се и ролните од ленти.
Касно палам, Мишела веќе ти кажала Ако не се снајдеш, прашај ги вработените. Првиот пат кога барав и јас не можев да ги најдам, па си прашав фино лепо
Како функционира таа маст?Ги вади на површина поткожните влакна или ги лекува? Јас после интимна депилација имам проблем со поткожни влакна.
Јас немам мака со поткожни, ама кога имам ставам и мене ми ги вади на површина. Само внимавај многу флеки остава на облека, некој прастари гаќички облечи си.
Iskustva so studio stroke i so aleksandrija? Dosega nitu edna kozmeticarka ne mi se pogodila ili mozebi pak e do mene prob. Vlaknata veke mi rastat vo rok od 3 dena najmnogu, podkozni vlakna eden kup iako odam na dep so seker i neznam dali ima druga devojka so vakov problem imam bukvalno kako crnki koi sto koga me gi stisnam ispaga bukvalno necistotija kako crnka na lice.. pa veke 2 meseci se bricam na intima. Sekakov sovet e dobredojden.. imam mnogu pati pisuvano za mojte problemi izvinete
КАжете некој салон за депилација низ центар (реон од веро-џамбо до гтц, накај судска )...ЈАс си одам во Аеродром, ама утре ми излезе да морам низ центар да појдам зашто кнап сум со време
Јас одам позади рамстор трговскиот има одлична депилација ако ти одговара таа релација ќе ти пратам линк
После коментаров на Лорена отидов во студиово.Кажаново е точно од збор до збор.Потпишувам со две раце,10/10