Не сум пробала со шеќер но, ако ти ги вади од корен не е логично за 3 дена да пораснат. Можеби се работи за малечки влакненца што не биле отстранети, па тие растат побрзо. Флеките можат да се од премногу топла смеса, зошто еднаш не пробаш со восок па да видиш дали има разлика?
Bukvalno site vlaknenca se izvadeni nema nisto no rastat za 3 dena. Ke imam podkozni vlakna od vosok zaradi toa
И мене ми растат за толку дена. Јас со топол восок, немам пробано шеќерна. Со оглед на тоа дека и брзо ми расте косата, изгледа до телото е.
Здраво. Дали некој од вас знае како се употребува восокот ИВИ доколку сте го користеле? Јас купив денеска за првпат и чудно ми е малце. Многу е стврднат и незнам дали во тоа метално канче треба да се топи или во др
Сторив така меѓутоа кога нанесував и таман да одлепев се кршеше тоа нз мн чудно. Не е на пример одма целосно да се одлепи...
Полуматурата ке биде од 7 до 10 јуни... Епа ако одам на депилација за нозете 10 дена пред полуматурата да не ке пораснат влакненцата пак??? Бидејќи ке бидаам многуу ситни па ако одам пак дали ке може да ми ги издепилира пак оф совет??!!
Ќе пораснат. Нема да може да ги издепилира пак зошто ќе бидат многу мали тогаш. Помини се со брич за полуматурата.
Женски пишав и во друга тема но не добив одговор не знам дали некој е запознаен воопшто а ми тееба совет/помош. Сакаѓ да одам на обука за депилација засега имам Центар за обуки Ева и Школа за убавина Арт најдено што држат обуки. Цените им се различни во двете како и времетраење на курсот. Дали некој има искуство со обука кај било кои од овие? Се извинувам ако не ми е соодветно прашањево на темава.
Јас одев лани во Инфлуенс позади Капитол,има и во Александрија (после Католичка).Цената тогаш беше 300
Реално најдобро е кај козметичарка со топол восок кој има слободно време Со бикче е најбрзо кога така се депилирам ја користам пената на Балеа и земам бикче за мажи подобри ми се многу и не ми искачаат такви подкожни од нигде никаде значи погруби се После тоа бебешка пудра и нема проблем. Лентите искрено повеќе ми се мачење се да фатам и понедостапните делови и не можеш сама затоа трк кај козметичар