Дами што мислите која е поефективна интимна депилација со шеќерна паста или со восок. У смисла подолго да не растат влакна
Јас сум за шеќерна паста. Барем кај мене нема некоја разлика дали со восок или со шеќерна паста, пак за исто време подникнуваат. Кај шеќерната ми се допаѓа тоа што темелно се мие само со вода, додека восокот потешко се чисти.
На Христо Смирненски. Би требало на сликава да се снајдеш. Спојлер Жолтoто е Католичка, црвеното е зелената зграда во која што е Александрија. Во првиот влез е, одма право втората врата . И гратис депилација да ми дадат, само за нив реклама правам Шеќерна.
ул. Христо Смирненски број мислам 52 беше...зградата е зелена до портокалово, до неа веднаш има една сина... ако знаеш кај беше порано Дринкерс на таа улица ќе продолжиш да одиш накај булеварот Теодосиј Гологанов и ќе ја видиш зградата, од карси неа има една продавничка..
Тие што пробале сами да се депилираат сакам да прашам кој топол восок во продажба е најдобар? Купив еден во портокалово паковање, како пластична тегличка но не се сушеше. Баш како желе остануваше и не можев ништо да издепилирам со него.
Презадоволна сум од односот на девојката кај која се депилирам, знам дека не ми ги кине влакната ама ми растат за 10 дена. Ни одмор од 15 дена не издржав без да се поминам со бикче. Во последниве два, три месеци ми се појавија и многу поткожни влакна. Не можам да ги извадам со стискање, само копање со игла. Како да се спасам од нив, до што може да е проблемот што толку брзо растат и се појавуваат поткожни?
Епа незнсм .. мене ме депилира женава од Арабија е и од таму и потекнува и рецептот и се , и немам никаков проблем експерт е ..
Заинтересирана сум за ласерска депилација и ми треба совет. Има некоја правено од вас, што е, како е, цени, искуства?
Дали е можно цела интимна зона да се издепилира на козметичар?Ама баш сè и колку би коштало.Може дс ми препорачате некоја козметичарка во Центар/Космо?
Да не си сменила начин на исхрана, да конзумираш повеќе витамини посебно А и Б? Во принцип колку поздраво се храниш, толку побрзо ќе ти растат и влакна и нокти. Гени и исхрана се во прашање. А инаку нормално е, и различно од човек до човек. Порано и јас многу се нервирав, другарки шетаа мазни по 2-3 недели, без да се гледа подраснато влакно, мене оп, после една недела максимум тука се. И не е заради лоша депилација, да речеш не биле фатени убаво што викаш, зашто кај мене цел живот е исто. А исто и со поткожни мака мачам цел живот, зошто имам темно, многу цврсто влакно (крв ми тече веѓи кога чупам), и поткожни еден куп. Мене што ми помогнало е цинкова паста, ја омекнува кожата и полесно избива влакното и полесно се чупа, ја има во аптеки и ефтина е. Пилинг не ми помага. И да увидиш каква депилација најмногу ти одговара, мене лично од шеќерна скоро ич не ми излегуваат а сама се правам, од топла па еден куп, не знам зошто. Некоја друга ако има чаре нека каже.
Дај препорачајте ми некои козметичарки не многу скапи, во населба ниту една нема слбодно, а итно ми е.
Се има депилирано некоја од вас во Афродита-С?Сакам да си закажам депилација на длабок препон, па сакам мислење да чујам.Прв пат ќе одам на ваква депилација.Колку треба да ми се пораснати влакната?Гледам приземни се со цените мислев боли глава ќе кошта.
Дали некоја го има пробано прашокот лидера? Дали е добар мислам дали откога ќе се поминеш со прашокот интимната зона е баш мазна како после депилација или има влакненца како со брич. По колку време почнуваат влакната да растат? И дали се остри како од бричење и црни
Мазно е, не е како да си прошла со брич, ама си растат исто како да биле поминати со брич, за неколку дена. Мене искрено ми беше исто како да сум се средила со крема, само што одзема можеби минути повеќе за да ја приготвиш смесата. Ако сакаш да пробаш, земи го прашокот. Ама верувај, добра пена за бричење и бикче ќе ти завршат речиси иста работа.