Бев во Алелсандрија, далеку похигиенски и побезболно. Нормално е на некои места да е многу болно, ама вредеше. Прв пат да не се исфрлам.
Јас на почеток пред да го победам стравот од козметичар, се депилирав во домашни услови со шеќерна депилација. Ама ете, нежно место е, не можеш сама да се средиш бидејки има местенца надвор од нашиот дофат, ќе се исшлакав цела и ништо. На горниот дел од вагината и препоните супер ги тргаше влакната, колку повеќе одев надолу не фаќаше. Откако почнав да одам на козметичар се препородив. 150ден плаќам, жената што ме депилира е златна. Да те смири, да те почека ако те боли премногу и ептен ја бива да ти одвлечи внимание. Што е најважно, немам проблеми никакви со црвенила, исфрлувања и поткожни влакна.
Девојче, оди во Инфлуенс, ќе се препородиш Исто и таму е шеќерна депилација, подобро е од Александрија, а девојката што работи е сопственичката и е премила, внимателна и трпелива. Чистотата - на ниво на амбуланта. Баш ми е жал што не си ја нашла темава порано и што си претрпела вакви маки, а си изгубила време и пари. Убаво што дојде да споделиш, да знаеме каде да не се упатуваме
Девојки да споделам едно искуство. Имам многу цврсти влакна и со страв одам на депилација. Откако се породив, од страв немав отидено 4ипол месеци. Бидејќи депилаторката ми е другарка, ми рече да ставам павловичева доле да се размачкам цела зошто наводно намалувала болка. Болка не ми намали, но откако ме издепилира после тоа влакна не ми пораснаа скоро месец ипол, т.е после месец ипол отидов на депилација и тоа со недоникнати влакна. Па дали било до павловичевата, дали до хормоните не знам, битно немате штета да пробате, може нешто има. Да напоменам дека за тие месец ипол си се мачкав доле на два три дена тенок слој.
И јас потврдувам за Инфлуенс Позади Капитол, во зградата каде што е Стокомак. 800 ден. нозе, 300ден. интима.
Ќе испадне пола Фемина се редиме таму. Ама и чисто и брзо и скоро па без болка откако ќе се навикнеш. Инаку, кажала Нарцис, позади Стокомак и Фармахем, на некои 300 метри од Капитол. И на мапа ја има на ФБ ако одите првпат, лесно ќе ја најдете. Едит - не ми се верува дека јас реков оти е без болка, а имам подебели влакна од муж. Ама стварно се танчат бе!
Во Инфлуенс одам со години, може добри 6-7 и не ја менувам за ништо живо. Нема подобра, фатот и е многу лесен, внимателна е, чисто е, се работи полека, се внимава на болката (која кај мене воопшто и ја нема). Секоја препорака
Ако сакаш во К.Вода ќе ти дадам бројче од жената во Лп. 150 денари зима и важно не ја преработува. За 1 употреба е, депилира со крпчиња кои потоа ги фрла.