Каде ја купи? Не е од МК претпоставувам... Едитирам, шеќерната се нанесува во спротивен правец од растот на влакната, а се влече во ист.
А на препоните како да правам? Т.е. да ја оптегнувам кожата на каде да влечам? Хахах Да. Не е од Мк. 8 € Реал- Герм.
Да, обавезно ќе ја оптегнеш кожата пред да нанесеш, ќе повлечеш и потоа ќе пуштиш. Инаку ќе се испокубеш Штета што ја нема шеќернава во МК
Јас пробав малку и ја не знам како теглев имам модрица сега и се избричав а не болеше толку колку што јас бев лоша хаха А и мн. Малку ленти се внатре ( материјал за тегнење нз како с евика) На каде да тегнам на каде да влечам хахах
Треба време додека да влезеш во штос. Порано јас сама се депилирав со едни шеќерни плочки, ама сега со години одам на шеќерна во салон. Значи мачкаш спротивно од растот на влакната, тегнеш во ист правец на растот. После два три пати ќе успееш, не се откажувај
Ако воопшто не си депилирана досега скрати ги со ножички ако веќе се имаш бричено или сама депилирано остави ги барем пола сантиметар, можеш и малку подолги, подобро сите ќе се извадат. Не ставај ништо. Остави да се смири кожата малку, потоа можеш да се измиеш со млака вода.
И мене ми излегуваат некогаш, сама се депилирам, нов восок. Може бил поврел восокот, и јас не знам некогаш ќе се појават некогаш не. Можеби и тоа како ќе ја тргнат лентата (посилно/побавно) игра улога.
Не е ништо страшно никоја не умрела од депилација . Слободно отиди Закажи после добиено, најмалце боли, и можеш да се напиеш Аналгин пола саат пред депилација. Среќно