Не знам,пиши на страната на фб,Influence studio za ubavina им е страната. Или пак бројче у порака да ти оставам
Ке може ли да ми кажете која цена е интимна депилација (со шеќерна)во Инфлуенс? Исто и за цели нозе ако правел некој?
Zdravo samo da preporacam vo butel 1 i 2 istotaka pravat saloni sekjerna depilacija po pristapna cena
Девојки да прашам нешто што ептен такт ме вади? Ги пробав и Александрија и Имфлуенс и Лејди М за шеќерна паста, и од секаде резултатот е ист по 5 дена веќе ми растат влакната, по 10-11 дена сум за депилирање а по 3 недели веќе ми се бааѓи долги. Секогаш чекам по 1 месец да се извадат убаво од кореенн. И не бе брате. Мислење ? Или некој метод за ваков изрод као мене?И да напоменам не сум влакнет тип ич. Имам светли нежни влакна не се некои јаки црни(зборам за цело тело)
Веројатно брзо ти растат влакната, не е до депилацијата со шеќерна паста, ниту до салонот. Јас немам мака 2 недели имам трчај трчај сопни се некое влакно ко со брич да сум го фатила подникнато, после 1 месец веќе таман се должина за депилација. А, во Александрија одам.
Ојј леле. И што да направам веќе, нема поента депилирањево ни па вреди. И како бе може да сум ваков изрод
Не си сама и ја сум таква ама немат што да се прави ќе си живееме со влакни или да си купиме ласерски philips од 30 илјади денари. Јбг
Јас мислам и тоа не би ме спасило. Секоја девојка што ке ја прашам раат е по 3 недели од депилација после 3 недели веќе и растат. Јас само 5 дена сум раат бреее. Што да правиме душо ? Некои креми прашоци што??
Ја би купила ласерски од philips ама мн е скапо само тоа би сакала да пробам можи тоа за нас е спас. Дур не пробаш неможи да знаеш :/
Иста сум и јас. И не само интима, туку и на раце и нозе брзо ми растат. Претходно интима бев со топол восок, сега шеќерна, ама за пак брзо подникнуваат. За 2 дена почнува боцкање, еве последниот пат после 2 и пол недели пак бев. Каков месец, нема шанси да издржам. Се ретчат, тоа да. Ама барем подолго време мазно да е