Нема потреба, но секако ти си се познаваш себеси повеќе. Доколку сметаш дека има потреба напиј се. Јас лекови одбегнувам да користам.
Да не испадне реклама. Сите што ме прашуваа за бројче од жената што депилира со шеќер. - Цело тело 600 денари. - Раце 150 - Нозе 300 - Интима 200 - Пола Нозе + интима 350 Пазуви 100 Контакт: 070 600 497, Марина. Неколку членки се пофалија дека биле, нека си споделат искуства. Јас сум презадоволна, ги вади сите влакна и што е најважно е чиста. Со оглед дека со години одам кај неа, ниту еднаш не сум фатила инфекција.
Има ли многу гужва во Инфлуенс - Аеродром? Доста е фален во темава па би сакала да појдам. Колку време унапред да се јавам за да бидам сигурна дека ќе има слободен термин?
После депилација одприлика колку време почнат да растат влакненца? и колкави треба да бидат големи за да може да се оди на депилација првпат планирам да одам, па да знам колку дена после факање со бикче треба да се остаат да пораснат
Јас бев кај Марина по препорака на buba4e и сум препрепрезадоволна! Голем коркач сум кога се работи за депилација пошо често ми излегуваат поткожни од восок а и низок праг на болка имам,но женава е царица! Првпат толку лесно да поминам и речиси безболно. Уз смеа и муабет,пошо е ептен срцка жената поминаа 30 мин и ме среди комплет за 600че. И јас ја препорачувам.
Има некое решение за ко ќе поднараснуват влакна да не се праи чешање? Мн нервозно е Јас долго време со шеќерна се депилирам ама стално истиот проблем 5/6 дена обавезно чеша