Dali nekoj se depilira so veet krema I iskustvo da spodeli? So vosok nejkam deka mi izlagaat takvi potkozni. So sekerna epten, znaci epten brzo podrasnuvaat.
Бразилска депилација колку што знам е да не ти остави ништо. Таква имаш секаде каде што ќе си побараш. За сите што им е страв или не можат да се навикнат на депилацијата на интимната зона го препорачувам производот подолу. Го купив од Зегин околу 250 денари ама со таа милитража сигурно ќе трае цела година. Ефектот е со ладење и како малку да го отрнува местото и притоа не влијае на вадење на влакната. Можеби и ми дојде сугестивно, но се што може да помогне вреди да се проба
Спаѓам во малиот процент на кои не им е здодевно секој ден со бричот да се средуваат. Подобра варијанта ми е депилација, а претпоставувам еден ден ќе ми е преку глава - па ќе сменам начин. Иначе за болката, океј е... женски сме, ќе си трпиме. Пред некое време не можев да истрпам ленти на нозе, а и до ден денешен сум верна на бричот...
Да ми препорачате салони(може и приватно) од кои што сте задоволни со шеќерна депилација во Карпош, Центар?
Првин те мачка од шеќерната паста,и потоа со чисти крпчиња ти вади. Помалку боли од восокот дефинитивно
Devojki imam problem znaci koga se depiliram, pogotovo intimnata zona ama i celo telo potoa se nafrlam mnogu se pravam lom mi se vosplaluva kozata... se depiliram so seker i povtorno istoto.. znaete nekoja krema ili nesto stonse stava pred ili po depilacija sa da ne se vospali? Pudra bebeska i maslo ne pomagaat...
Така само во Александрија ме депилирале,и многу ме болело....за разлика од кај Марина што си работи со чисти крпчиња
Probaj so nekoj aloe vera gel. Ima po aptekive, okolu 250 den e... Шеќерна паста е само со раце. Со самата паста те „мачка“ и со истото повлекува. еве:
Ве молам за мислење и искуство или некоја општа информација за Санте Плус болницава, конкретно за ласерската епилација, имаат промоција баш периодов.. Како се со кадар? Добар избор или? Фала
Исто и јас видов 6 третмани доволни биле ако има некој искуство нека пише..јас прашав во Анчевски на два месеца се третманите...
Девојки да ве прашам дали некоја од вас се правела со вит лентите на интимниот дел? Јас до сега практикував депилатор на препони а др дел со бикче иако и така ми се иритира кожата..Сакам да прашам од прилика за колку време ви растелеле пак влакната и дали ја иритира кожата многу на тој дел?
Ако имаш толеранција на болка 1000 да. Јас бога ми еднаш пробав, и никогаш. Ем не знам како правилно да ја истегнам лентата па си направив модрици, ем се молев 5 саати да ја истегнам. И оттогаш интима строго на козметичар. А за раце нозе си се поминувам или со депилатор или со лента кога како.
Па немам баш, ама со бикче ми се иритира тој дел и ќе одам на одмор не можам секој ден да бидам исфрлена, мислев со вит ленти ке успеам..