Јас идам кај Јасмина во инфуенс и по кога почнав да се депилирам кај неа со шеќерна паста ми се изретчија влакната многу. П.с 300 ден е интима сеуште, да
Може е касно, сега читам. Јас имам топчиња од италвакс и немам топилка туку старо тенџере, и веќе неколку месеци се средувам интима сама, од причина што со бебе ми е преголема обврска да закажувам а и ме утнуваа кај што пробав во населбава, само ми ги кинеа влакната. Се уходав од 2 пати. Има неколку финти, да ја погодиш тремпетатурата, со тоа и конзистентноста, да не се тенки лентите да имаат убави краеви.. уствари јас учев од типкава мн убаво објаснува ги излеав сите видеа.. Откако ги научив финтиве сфатив дека пола од тие што депилираат врска немаат. Не верувам дека ќе го правам вечно ама ми одговара за сеа
@drugarka @ludamaja10 Јас купив таква топилка, со неа и ми следуваше восок. Ги депилирав нозете, малку се помачив дека до сега само на козметичар сум одела, но супер ми ги извади влакната, немав никаков проблем. Што се однесува до интимата, искрено ми е шубе некако, да не се повредам ако повлечам погрешно, или да не се штипнам некако Плус и немам прегледност, не знам како би успеала
Женски дали може да ми препорачате добар салон за депилација на интима во Скопје, Кисела Вода или Центар и да ми кажете колку е од прилика цената?
Dobar den dali na forumov ima devojki od veles????¿¿¿¿ Bi sakala preporaka za ladna depilacija se javiv so nekolku saloni no depiliraaat samo so topol vosok. Blagodaram
И јас да ја пофалам Марина со шеќена депилација што работи. Два пати бев и сум презадоволна, одам само за интима и ми се проретчени малце и толку не ми се појавуваат поткожни што мене ми е најголем проблем. Ке видам како ке ми биде понатака ама сега за сега супер се покажа. Не работи во салон туку дома, ама супер услови има и што е најважно е чисто! А и не е скапо многу со оглед на тоа што во салоните за шеќерна се изгор.
Здраво. Имам едно малце глупаво прашање Се гледам со едно момче и разговараме за првиот секс ау бау. Јас имам закажано за депилација на 12 Фебруари , и ми е страв да не испадне нешто порано а јас да не сум средена. Како се справувате помеѓу депилација вие што имате односи и се депилирате?
Марина сама си ја прави смесата, а во салони си го купуваат и топат. Тоа е разликата. А и за цена на сите ви зима исто, нормално за лојални клиенти има друга цена.
Ама различен е и начинот на депилирање со шеќерна паста и тој таа што го прави. Со крпчиња повлекува во спротивен правец на растот на влакната, а со шеќерна паста, во правец на влакната. Баш поради тоа е и добро депилирањето со шеќерна паста и не се прават поткожни. Ќе му кажеш прв секс на Валентајн, таман два дена после депилација, ем ќе бидеш мазна, ем ќе помине иритацијата