Јас сама се имам депилирано со восок, малку има викање ама тоа е јбг. Па и со жилет си се депилирам, дека немам таков проблем доле толку. Козметичар ретко употребувам.
So vosok,sama doma,prvite nekolku pati boli zatoa so znajs deka sama treba da trgas,posle sve e rutina,3 godini vejke sama se depiliram,so bric ne sum vo zivot dolu napraena
А дали правите некои припреми пред да се депилирате сами дома? И дали има можеби некои трикови кои во го олеснуваат процесот?
Девојки, Дали некој го има испробано ова апаратче и дали може да се користи и со обичен восок или само со оние гранли?
јас го имам апаратчево и функционира топ, го користам заедно со восокот од лаванда на Italwax од Глам.мк и е стварно супер... дефинитивно го препорачувам
Здраво Сакам да го порачам ова апаратчево Pro wax ама на интеренет најдов мал милион страни, на секоја со различна цена, ни една не ми е сигурна. Искуство со некоја од нашиве интернет продавници, со сигурна достава и нели конкректниов апарат? Фала
Дали имате предлог за салон, околу центар, за депилација за мажи, али за задник Dont judge me, i want it smooth
од Italwax восокот во гранули, го порачав преку glam.mk Јас го порачав од "плати на врата" страната, беше 699ден., за еден ден ми го доставија
Девојки препорачајте ми некоја крема или било што за флеки после депилација. Најмногу имам на препони и интима, како темно црвени точки се и не поминуваат, а грдо изгледа. Исто се прават и ако извадам поткожно влакно. Се надевам има некоја крема.
Сакам да почнам да се депилирам сама па се мислам дали да купам како погоре апаратот pro wax за со гранули или пак топилка за восок во ролон. Според вас што е подбро?
Оваа тема стана активна зато тука ќе прашам пак по стоти пат Девојки совет, чаре под итно ми треба за поткожни што се прават на препони (мислам да ги правам со трајна на лумеа ласерот, да го купам) и лек за акни на задникот?? Да ги правам со ласер и нив, ќе има ефект? Или треба мачкање креми или шо?? Толку нерви ме немат јадено никогаш! Дури и интимните односи со сопругот ми се кошмар наместо задоволство.