Пена за бричење или пак направи си пена со купка/шампон што и да имаш и почни си полека и со ред. Како нозе/пазуви поминуваш нема некоја финта.
Дали имате искуство со ова? Сакам да си го купам ама да не е џабе фрлање пари.. Инаку го има на страната на клариса балкан ама сум немала искуство со нивни производи ми треба за домашна употреба
Презадоволна сум од депилацијата во Инфлуенс!! Жената е многу фина, супер работи и што е најбитно хигиената е на највисоко ниво Иначе да не знае некој колку е депилација на раце во Инфлуенс? Заборавив да ја прашам...
Искрено ништо , сама ми се смирува но можеш да прскаш од актовниот кислород , можеш со крема од невен да се мачкаш
Здраво женски, да ве прашам дали некоја од вас има искуство со восокот од Italwax во гранули..користам од Depileve и искрено не ми е добар..сакам да нарачам ама не знам каков..
Ставам сосем малку бебешка пудра, а по час, час и пол се мијам со интимниот гел, веќе смирена е кожата. Само немој да ставаш тешки креми, да не ги затнеш порите па да се појават и акни на тој дел. Камилица исто може, смирува.
Порано имав земено од истава фирма ESI и не знам... го фрлив цел, зошто, како.. Не ми текна да го пробам на интима, ти благодарам или чај од жалфија
Дечки морам да се надоврзам, талкот (бебешка пудра) е доста контроверзен, има еден куп измешани студии за тоа дека е канцероген, посебно ако се нанесува околу интимата (се поврзува со рак на јајници). Јас дефинитивно не би да ризикувам. Алое, бадемово масло или шеа путер се супер алтернатива.