Ајдееее пак јас за крај овој период Да ви се пофалам, бев на депилација. И тоа бразилска За прв пат, не знам и јас како се убедив, џабе си купував восоци, пробував на празно. Болката од 1-10 можам да ја оценам 8, ме среди за 15 мин, но не сум баш задоволна бидејќи сеуште имам влакна, а и едвај одам Баш се чувствувам горда на самата себеси, како да имам направено којзнае што(не ми замерувајте)
Обиди се со шеќерна депилација. Има многу голема разлика во однос на ладна и топла депилација, плус не се прават поткожни, а и се прави на покуси влакненца (со долги боли) па ќе можеш почесто. Освен ова друг совет кој би ти го дала е трајна, но ако ти е светла кожата можеби да пробаш и со Филипс Лумеа. Јас сум ептен задоволна.....
Ќе ти предложам и јас шеќерна депилација откако ќе почнеш со депилација, на тело, првите 2-3 ленти се болни а потоа е се океј. Мене ладен восок ист ама ист ефект ко брич ми дава , и на многу девојчиња исто, топлата нема.
Koja e razlikata megju toplata i ladna? Koja e podobra Ne mi e do bolkata, na noze ic ne me boli. Kako ist efektot e so bric. Daleku e efektot so bric i ladnava depilacija. Jas pa od poveketo slusam deka ladnava depilacija e mnogu podobra. Poveke soveti za ladna i topla depilacija ako znae nekogo. Inaku so stavate koga se pojavi takvo gnojno brunce od depilacijava? Vo Strumica, Radovis dobar salon za sekerna depilacija znaete? Po moznost Strumica
Inaku kolku e bezbedna crnata mast Ihitol za vrasnati vlakna? Dali se upotrebuva postojano i kolku cini?
Женски да ве прашам сакам да пробам со крема вит купив и сакам да се фатам секаде напред-назад, дали сте пробале и по колку време ја држете кремата на вас? Страв ми е да не претерам па да се изгорам... Уште ова да го пробам ако не успее одам на восочна срам несрам ќе стиснам заби
Каде се депилирате со шеќерна паста? Јас идев во инфлуенс ама жената е на одмор др недела каде на др место да одам предложете??
Сум пробала со истиот крем. Го држев околу 10-12 минути (иако многу помалку препорачано). Не се изгорев, не ме печеше ништо. Проблемот е што немаше ефект.
Пробав држев 2мин и кога осплакнав со вода имаше што паднаа но и останаа... Ќе пробам уште неколку пати подолго да држам па ќе видам
Една недела отприлика за убаво да ти се извадат од корен влакната. Само со подолги и повеќе ќе те боли да знаеш, дека прв пат ти е.
Пошо јас работам депилации, една недела е малце и нема да излезат влакната толку кратки, ќе те повторуваат и ќе ти се излупи кожата,или пак ќе ти кажат "што излезе,излезе и ќе дојдеш пак" . Најубаво 2 недели. Не се предолги, а таман се за да излезат сите . Само спремај се, чим бричиш ќе ти биде болно на интима ептен. :/ Дали е топла, дали ладна, дали е шеќерна, ако имате ефект на брич, тоа значи таа што ве депилира ви ги кине. Инаку ладна е поболна, ама далеку повеќе ретчи од топла и ги вади и најкратките влакна. Топла кратки нема шанса да извади, а е побезболна. Шеќерната е најдобра, најмногу ретчи, нема несакани дејства и не може да изгори никого ако се знае да се работи правилно.
Epa ke gi cekam 2nedeli. Inaku so ladna se depiliram na noze i vistina izretcuva mnogu. Mnogu sum zadovolna. A na intima strav mi e so ladna da pocnam. Mozebi ponatamu. Znam deka ke boli no faktot deka so bricot se kasapam, i utredenta znam deka pak bockam, pa i cesanjeto i bolkata so se pojavuva posle toa, ne me plasi depilacijata. Bar znam deka ke sum raat, i vlaknata so ke rastat ke bidat meki kolku tolku. Vaka ko kaktus nekoj. Inaku dosega ne se depilirav radi toa sto slusav deka infekcii se dobivale mnogu. Ama nemozam da izdrzam veke so bric koga uste poloso pravam ja iritiram epten ja krvaram kozata. Kozmeticarkata ja prasav rece deka ne go preceduva vosokot i odman frli. Se nadevam deka e taka
Ти ќе знаеш , ако пред тебе фрла во корпа и е со лента нема како да го прецедува. Јас брич не знам што е минимум 15 години. Ми ставија на пород сега дека цезареа, немам поим зашто и од нелагодност од влакната и боцкање си фатив и кандида. . Бљак.јас секаде депилирам, дури и пазуви. Ама веќе скоро без влакна сум. Само јас интима со шеќерна се депилирам исто преку 15 год. И моите клиентки се со шеќерна на интима обавезно. Најбезболно е и најчисто.
Da da pred mene vo korpa frlase, ama koga me fati kaj bikini zona so topol vosok ne rabotese so lenti. Tuku so toj vosok so race so se vadi. Sekerna nikoj ne praj vo mojot grad, a vo soseden grad da odam ke mi ispadne preskapo. Ke pocnam so topla pa ke vidam ponataka. Fala ti na sovetot.
Двете козметичарки каде што одам на депилација се на одмор па ако може да ми предложите некој салон во Аеродром или Центар што сте задоволни.
Здраво девоки во план ми е да отворам салон во кој ке има и депилација и шекерна и обична ме инетересира дали се наога кадар за тоа дали некоја девојка што знае да депилира би се вработила во салон и дали се наога лесно кадар