Здраво, имате ли препорака за депилаторка во центар? Далеку ми е таа што одев порано ме мрзи пола град да го шетам за на депилација. По можност да има и опција за чист восок
Јас не би нанесувала ништо на тој дел што не е наменет за интимна употреба. Може до инфекција да се дојде. Секако дека кожата има некоја разлика во пигментот таму. Најдобро со стручно лице консултација, доколку нешто сакаш да користиш или ти смета толку тоа, него на своја рака.
Ве молам за членките од Охрид. Препорачајте ми добра и квалитетна депилација/студио во Охрид. Фала ви однапред
Истиот пилинг што го користам за лице бидејќи е понежен од тие за тело, спас е за поткожни влакна на тој дел и кожата делува избелено.
Dove exfoliating е супер ко за пилинг на таа регија- и никакви иритации немам иако на лице не користам Dove.
Која крема за депилација е најдобра? Мене Лидера ништо не ми вади? Не знам каде грешам, смесата секогаш е густа. И оставам и повеќе од 7мин и ништо По козметичари ич немам ни време нит ми се иде.. ?
Veet крема, ама не сум ја користела за интимниот дел..а и не би ти препорачала таму да ставаш крема, сепак е хемија, може иритации да се појават. Ако сакаш дома со восок, има апаратчиња мали по нетов се продаваат околу 500 денари. Боли ама барем восокот е само твој.
Женски со што да се намачкам, се бричев долу ама ми се изиритира и ме чеша многу дури и нерва ме фаќа...