Некој да ми објасни како се топи восокот во ролон што е колку време како се мачка со лента ли се вади?
Околу 15-20 минути во апаратчето каде што се реди ролонот, стопен се мачка и со ленти се вади. Практично е многу.
Добар салон за интимна депилација во Битола? И дали некој има искуство со ласерска епилација во Виола?
Jas i @Fauhxy se depilirame vo studioto na clenkata @Nigredo Odor i odlicno raboti i brzo, so visoko nivo na higiena po povolni ceni. Mozete da i pisete ako ste zainteresirani
Има и шеќерна и често има попусти на значајни денови како 8ми март и пред Валентајн. Долго време одам кај неа и сум премногу задоволна. Нуди и некои плус услуги, исто и дискрецијата е загарантирана. Пишете и, од срце ја препорачувам.
Vo Aleksandar cosmetics i Depillive 1500den se, ama najkvalitetni se ima i vo Jumbo okolu 500-600den.
@Sejfullai и @Fauhxy Од сесрце ви благодарам на ексклузивната реклама. Воедно сакам да посочам дека сте најдобрите соработнички во мојот 'лепи - цепи клуб'. Нарочито ти @Fauhxy Кога си внатре само машка клиентела привлaчиш, и најпрофитабилна роба си.
Здраво, може ли да ми препорачате добар салон за депилација каде што ве депилираат добро поготово на интима. Во околина на карпош.
Јас девојки неможам да се спасам од акните послем депилација. Знаете ли некој козметички препарат за тоа?
На 10-от ден после депилација почнувам во нанесување на пантенол спрејот и неколку дена го користам. П.С. моментално го користам пантенол спреојт на Галеника и сум многу задоволна, 120-130 денари.
Спас од подкожни влакна? Се депилирам веќе 3 години и нема шанса да не ми испаднат. Кај ги има па и болат многу.. Совет/искуства?