И од крема го имам истиот проблем, ги користам во итни случаи. Мене кожата ми е многу осетлива и само со висок е добро. Пробај може кај тебе нема да има проблем.
И јас го имам користено, стварно не е лош ама проблемот е што не треба на сите делови од интимата да стои исто време, а незгодно е да се вади на различно време. И мене ми ја изгоре кожата каде што е понежна.
Nekoja dobra preporaka za depilacija na intima na reon butel 1,butel 2,radisani? Dali poznavate nekoja sto raboti so cist vosok za intima?
Провери по пазарчињава сигурно евтино ќе ја најдеш, во Космо мислам дека беше над 1000, а на contigo.mk вистина е онлајн ама е евтино 500-600 мислам беше
Во космо видов топила на италвакс, дали некој ја користи и како сте задоволни од домашна депилација? Сакам да си купам се што ми треба и да видам дали ќе имам убав ефект. Видов продаваат и восоцинво гранули,па ако може и за нив да споделите искуство? Фала ви девојки
А зошто не нарачаш од cotigo mk, 500 денари е гратис еден восок со гранули, не се исти фирми ама моделот е тој, ако не сакаш онлајн по пазарчињата можеш да најдеш исто приближна цена со оваа од контиго, во Космо е поскапа.
Феминки, препорака за добра шеќерна депилација на гради грб и стомак кај машко? Дечко ми има неверојатно многу влакна,и некаде каде што е поефтино. Фала
Кој восок во гранули го користите за топење во оние кружните топилки? Го имав белиот со мирис на бело чоколадо, само не знам дали другите бои се понежни од тој