Bev, nebeshe tolku strashno, boli da, no sepak e podnoslivo nishto strashno....no sepam najdobro e dase odi koga vlaknata keja imaat postignato potrebnata golemina....mene mi bea po krqtki pa podostana po nekoe...sega se mislam dali da gi manam so brich bidejki mi smetaat me nervirat nese mn, no sepak nemozham.....
Бев настината, па не можев на време да одам на депилација. Сега влакненцата ми се повеќе од што треба пораснати, и знам дека многу ќе ме боли. Совет? Да ги направам со брич, па послем тоа да одам на депилација?
Ako gi izbrichish sega, ke treba posle dq chekqsh dati potporasnat za depilacija nedela i pol, oti neizlegvat mali poubo dase podolgi
Не знам, од самата помисла дека толкави влакна ќе ми влечат, ме боли.. Не знам како да соберам храброст за тоа. Едвај издржувам депилација кога ми се пократки, таман за депилирање, а не сега вака . Можеби прв пат ми се случува ова, ама па мораше така да е. Сепак во право сте девојки, ќе соберам храброст и ќе идам.
Jas od apteka gi kupuvam mislam deka 2 den e edno Јас сама се правам дома со восок од интимна, па се останатоо и сум задоволна купувам восок на кило од аптека околу 600 денари е , сеа зависи каков има црн, златен, бел сребрен, зелен, сите иммат различна цена, јас користам од бело чоколадо и преубав е