Posle depilacija ne se tusiraj odman. Mozes da probas so pantenol sprej. Go imam istiot aparat no ne sum se osudila dosega. Neznam kakov vosok da zemam. Toj na granuli od dm ili? Postojano odam na kozmeticar no sega letotto ne mi se ceka cel mesec za da se sreduvam. Nekoj vosok koj bi gi opfatil I najkratkite vlaknenca?
Zdravo sakam da prasam posle odnosi a den potoa ako se ima zakazano termin za depilacija na kozmeticar dali e sramota ili nema vrska toa? Pozz
Што ставате после депилација? Претходно само течна пудра бекутан , ама сега се немам депилирано одамна а бремена сум
Хелоудевојкиии у последен момент си закажав денес депилација на интима и препон во Жанета естетик бидејќи само тамо најдов слободно за истиот ден, девојчето што ме "издепилира" повеќе ми ги искина влакната и ме вцрви него што извади нешто Девојката што ме депилираше до сега се отсели од државава, а со други немам искуство [ако го исклучиме хаосот денес] Па дали може да пишете место за депилирање кај што си ја знаат работата со приступачни цени во околина на Тафталиџе/Карпош 2 или пак Аеродром???....
Здраво дали може да ми препорачате каде да одам на депилација (целосна) во Скопје? Најубаво би било да е во околина на Аеродром, но може и на друго место.
Луѓе како си ја депилирате интимата дома со ленти(комплет )? Не ми успева мене .. проникнувам за 1 недела значи грешам