Да споделам искуство кога одам на депилација пијам ефридол и немам многу болка. Сега бев послем точно 9 месеци од ко се породив царски се напив ефридол дури и девојката што ме депилира викам тргај не осекам мислам не ме депилираш, за разликс од некој пат кога се немам напиено па имам многу болка. Поз
Sakam da zakazam za depilacija samo na preponi i toa prvpat kje mi bide, a imam dobieno i ne sum nosela tamponi, ne znam sto da pravam nema logika so uloska da i otidam taka?
Земи си ОБ мини тампони, помали се од класичните. После депилација веднаш извади го, јас така се депилирам кога морам со циклус.
Дома со восок , додека живеев во Русија имавме многу трошоци и не можев да си дозволам затоа што скапо е депилација таму. Па си купив восок и од тогаш па натака се така се депилирам за половина час готова сум. Плус од аспект на хигиенски причини.
Леле и јас имам восоци дома и топилки. Ама ги користам само помеѓу депилации. Немам ниту време ниту живци сама да се средувам целосно..
И јас користам топол восок исто така ,лесно е само на почетокот малце страшно додека собереш храброст да повлечеш.
Здравоо,дали има некој искуство со овој депилатор? https://greengoshop.mk/product/професионален-депилатор-за-тело/#&gid=1&pid=1
Здраво, ако има некој искуство од салонот за деплација floweroflife да сподели, со каков восок работат, хигиенски услови исл.
Кога не сте биле на депилација 2 месеца паметно е да одам или да се средам со вит/бикче? Девојчето ми рече никако но мене ми е без веза вака да отидам а и повеќе ќе боли сигурно
Јас после пораѓајот бев, имаше поминато 2ипол месеци. Малце ги шишнав како што кажа горе нарцис. Не ме болеше толку,баш се изненадив(а и во себе си викав ај ти пораѓај издржа сеа за една депилација)
Мене на депилација ме средува за 5 минути, минутка плус минус ако се зазбораме. Свака ти част сама што успеваш да се средиш, јас никако не би можела.
Само добри препораки за Белеза студио во Настел зградите. Пречисто, пребрзо, безболно и префини вработени. Прошлиот пат на друго место ми оставија ситни влакненца доста и не бев задоволна, исто и носев црвенило и црвени точки неколку дена пропратено со чешање..Дали беше до восокот, дали до девојката не знам, но сега немам такви маки. Веќе не ги менувам