Јас имам ваква, само топилка зедов без овој восок што оди со неа. Брка работа за дома, за пола саат мах го загрева. Стапчиња, восок посебно купувам. Моментално овој восок го користам и за интима и за раце и супер ми е, лесно се вади со рака.
И јас ја имам топилкава. Стапчиња и восок на битпазар зимам на тезгите на почеток на пазарот од страната кај Зегин. Една кесичка 300-400ден ама ми трае со месеци
Може ли да ми препорачате козметичарка за интимна депилација во Штип? Да е чисто и со попристапна цена.
Девојки може ли ве молам да ми препорачате машинче за топење ладен восок, во ролон, за со ленти. Пред некоја година си купив едно, од еден дуќан за козметичарски продукти, на бит пазар. Жив ужас, му треба 45 минути да го загрее ролонот. Вит ми излезе од опција затоа што прескапи се ролоните
Може да ми предложите место во Скопје за интимна депилација? Да е поефтино, но хигиенски. Фала однапред!
Како препознавате дека топлиот восок е за една употреба и прв пат го користат? Депилаторката кај што одам има вакво слично за топење восок. Од едното канче зема веќе стопен за да го користи, а кога фрла го фрла во другото. Стопениот е веќе готов ког ќе појдам, но тој што го фрла во другото не знам дали го цеди и претопува или после го фрла.
Ова е за претопуван восок, вакво треба да е апаратчето за чист восок. А, восокот го фрла во канта за ѓубре. Смени ја козметичарката.
Имам прашање до вас не знаев точно во која тема да прашам. Вака размислувам помеѓу две опции, првата е да купам филипс лумеа за ласерско отстранување на влакната или пак да одам во некое студио каде што го прават тоа професионално со ласер.. Цената е иста. Ве молам за мислење/совет ако имате искуство.
Афродита С - Аеродром, катастрофа. Депилирав нозе и интима, многу влакна ми останаа. Не препорачувам.
Вака што ве читам и јас сакам да почнам да се депилирам сама. Плаќам 400 ден само интима а изгледа восокот го претопува . Работата е што ми е баш до зграда а да идам во други салони баш и немам време секој месец. Дај кажете кој восок е најдобар за домашни услови ,апаратче,шпатули и се останато што ќе ми треба.
Здраво! Низ форумов читав за депилација со шеќерна паста во Инфлуенс аеродром. Прв пат ќе се депилирам во салон. Може да ми каже некој која е цената за депилација на цело тело? И ако може да ми кажете и адреса... Ви благодарам, поздрав!
Цело тело со шеќерна беше околу 1800 мкд, но сега не знам дали е поскапено. Најубаво да си прашате. Салонот е во аеродром позади Капитол - адреса Бул. јане Сандански бр. 65 лок.2
Им пишав, немале термин... Ќе одам во TeSa beauty studio... појма немам како работат, ќе видиме. Се надевам се ќе биде ок.
Здраво девојќи, дали би можеле да ми препорачате салон за депилација на интима низ Аеродром, да работат со чист не претопуван восок, да е чисто ?
Патрони купуваш имаш во ДМ, Космо, Џамбо, ги ставаш внатре, ја уклучуваш 15-20 мин да се стопи восокот, па започнуваш, восокот го отстрануваш со ленти кои можат да бидат со патронот заедно купени или посебно да купиш.
Може да ми препорачате некоја козметичарка која депилира со ладен восок, не оној што го претоплуваат и цел град со истиот што го депилираат, да е во Аеродром најмногу ќе ми одговара.
Ве молам за препорака од кој восок во гранули и од кој ладен восок сте задоволни. И кои се соодветни топилки. Благодарам однапред!
Дали некоја правела ласерска епилација на интима? Дали после 4-5 третмани комплетно ги снемува влакната?