@Medea. Јас одам во Alexandria, се наоѓаат карши Block кафичот и не ги менувам за ништо. Малце е поскапичко за разлика од другите салони ама дека имам проблеми со поткожни влакна и само од шеќерната паста не се нафрлам, сум пробала со рол-он ама не ми одговара одма ми се исфрлува телото. Ако сакаш ќе ти го пишам бројот
Ќе пробам да најдам слика од ценовникот во телефон. А јас што депилирам се цели нозе 950 ден, цели раце 500 ден, интима 500 ден.
Здраво би сакала да ми препорачате некој третман за гнојни акни на интима после депилација,бричење или било што секогаш се појавуваат и поткожни акни
I kajmene epten brzo rastat za edna nedela veke ima vlakna za zal... Dali nekoj moze da spodeli iskustvo so kakov vosok doma se depirate kako se fakate i nakaj cmarot kako odi sedite stoite?? Sakam da pocnam sama da se depiliram doma za da znam sto da kupuvam
девојки никако не одете во aestetik centar love yourself. 3 пати ме помина со топол восок на исто место и ме изгори иако и кажав дека не треба да ме поминува и дека е жежок восокот. за хигиена да не зборам цел чаршав беше со восок и флеки. ужас
Здраво, ме интересира вие што имате топилка за восок и се депилирате дома, од каде набавувате восок? Сега купив топилка а во маркетиве неможам да најдам восок, сите се со мала грамажа и не ми се исплати. Фала мн.
Јас топилката ја купив од маникир.мк на инстаграм, не знам каква е не суѓ ја пробала, барам од каде да купам восок.
Прв пат се депилирав интима, по мн години користење на бикче се одлучив конечно. Со оглед на тоа дека јас имам голема толеранција на болка не очекуував дека нема да издржам, издржав ама стварно многу болеше кај мене најверојатно дека ств ги имав доста зајакнато со брич. Ги депирирав и нозете и рацете но само на интима де исфрлив малце како со црвени пликови најверојатно дека ептен силно се влечело. Сакав да прашам дали после првиот пат интимна депилација ви се појавија црвенила и дали истата болка е и втор и трет пат тој дел?
Постепено болката ќе ти се намалува, ќе ти омекнат и проретчат влакната. Само не мешај бикче па депилација, оди постојано на депилација. Црвенилата зависат од кожата но и од восокот што се користи. На некои постојано им се јавуваат, на некои не.