На Битпазар карши полицијата има продавница само козметика Импала мислам се викаше таму има каков сакаш
После колку време од депилацијата почнуваат да ви подникнуваат влакнатаа ? Мислам кога ги осекате дека ве буцкаат
После две недели веќе почнуваат да искачаат кое повеќе кое помалку. После 4 недели пак депилација.... Зачарн круг, али тоа е
Планирав да си правам шеќерна но да давам 1.050 за цела интима нема шанси премногу е. Си се депилирам дома со восок од дм кој го купив не повеќе од 600 не памтам колку беше точно,задоволна сум од восокот многу. Некогаш многу ми е мака да се депилирам но во салоните што прават депилација сите со ист восок ми е многу нехигиенски а шеќерна ми е прескапо така да дома сама ми е најприфатлива опција.
Каде е шеќерна интима 1050, ако пишуваш за Скопје? Јас одам во Инфлуенс 400 или 500 беше, а последно исто на шеќерна во Александраија исто 400 мислам беше....
Не знам зошто и кога одам на депилација пак имам како подникнати влакна и ми буцкаат не сум скроз мазна се нервирам не знам дали бидејки некогаш одам на депилација некогаш се бричам со брич или е нешто до восокотт
@Medea. Мене ми зимаат 2000 и нешто за цели нозе, цели раце и интима. На цели нозе мора и препон да ти помине, освен ако само препон сакаш да ти издепилираат и за задник досега мене ми немаат задник издепилирано
Odam na depilacija so laden vosok. Salonceto e bo Beverli jogienata na nivo bidejki skoro e samo za depilacija. Celo telo noze prepon intoma 700den. Ladna depilacija zakon.
Не се нормални прескапо е секој месец по 2 илјади за депилација да давам и тоа само за нозе и препони..
Што е алтернатива на марамчињата од Veet лентите? Односно со што друго може после да се отстрани остатокот од восок?