Кажете некој салон каде ќе направам депилација и гел лак. Да стерилизираат инструменти, да е чисто и интима со нов восок да прават
Здраво, ми треба салон за депилација во близина на SP Planet во Ѓорче. Пред извесно време се преселив таму, и сакам да ми биде блиску до дома. Може и некој што си работи дома, најважно ми е да е чисто и професионално. Ви благодарам однапред!
Јсс неколку пати до сега одам на имтимна депилација со восок на точно 3 недели но никогаш скроз не ми се вадат влакната, не знам зашто така, дали треба на повеќе време да одам можеби? На колку време обично вие закажувате и како е најдобро за се да се извади?
Здраво, Дали некоја од вас има искуство со Салон Лоренс во Кисела вода? И дали ќе може да ми кажете каде поточно се наоѓа. Ви благодарам однапред.
Здраво, дали сте задоволни од салон за депилација aestetik centar loveyourself во Скопје? Поточо шеќерна депилација? Или да предложите друг салон за депилација со шеќерна паста во Скопје?
Ве молам препорачајте салон за депилација со топол восок за една употреба во околината на Аеродром/Ново Лисиче? Да не биде со ленти туку да мачка поголеми површини, не знам како да објаснам како од овие што го претопуваат восокот ама да користи за една употреба. И како се движат цените отприлика.