Kratka preporaka lugenca. Vi pisuvam isto i vas zosto jas si go najdov mojot spas. Studioto za depilacija se naoga vo Kisela voda, ama bukvalno devojkata cuda pravi. Na imtima ama bukvalno nemam nieno vlakno mazno si e se, vosokot i vnatre vo studioto e mnogu cisto. Studioto se vika dlinestudio 10 od 10 otcena
Дефинитивно препорачувам интимна депилација со топол филм восок во гранули. Се вади без хартија. Се фрла за една употреба. Мој фаворит - восок Арган.
Интимата ја бричам и никогаш до сега не сум била на депилација. Е сега дали е до бричот или природно, препоните ми се потемни од кожата, да не кажам црни. И секогааш кога одам на море ми е преголема несигурност тоа и ми пречи ептен. Дали знаете некоја крема, гел за да побелее тој дел?
И јас имам ваква топилка, ја користам веќе подолг период на раце и нозе. Топ е. Е сега сакав да ве прашам дали некој ја користел за депилација и на интимата? Веќе подолг период се бричам ама сакам со ова да пробам, што знам дали ми препорачувате? Можам да замислам колку ќе боли.
Можеш и на интима, само лентата за тргање ќе ја пресечеш на помали лентички (колку за надусница површина отприлика), за полесно и помалку болка.
Да, каде имаат продавница? Од каде ги купи? Ми треба восок што нема да ми ја корне душава додека се депилирам.
Вчера правев ласерска интимна епилација, од утрово сум со мало црвенило и пецкање Ставав пудра за деца (Becutan) меѓутоа што би можела и друго да ставам? Рекоа да не се ставаат креми и сл.
Јас купувам од Струмица, таму имаат дукан. А online им е на https://depilacija.mk/ Гранулите ми се екстра, галети немам користено.
Го има некој користено? Или ако препорачувате друго? Сакам да почнам дома да се депилирам раце, нозе, стомак.. па дали ова ќе ми е лесно за користење.
Имаше еден сет од Veet, со топилка и патрони. Добар беше тој навистина, ама не знам дали сè уште го има во продажба. Актуелен беше пред неколку години, ама провери ете во ДМ за секој случај. Ова од фотката многу слично изгледа, би требало да функционира ама ајде може ќе се јави некоја што го користела да сподели искуство од прва рака.
Јас го користев ама прекинаа да го произведуваат партончето. А беше преубаво и практично. Пошо другите восоци не ми се топат така лесно. Евентуално ако тее носи патот до Грција па да видиш таму дали има по маркети.
Се депилирам на интима сама со топол восок, моментално треба да купам нов, препорачајте ми некој што го има во ДМ.. исто, како функционира на лидера прашокот? Ги суши влакната сами да паднат или?
Јас чекав да помине некој период па секако ќе напише искуство за ролонот од Галафарм со шеќерна паста. Мислам дека се прерофив. Имам цврст корен и долг период се бричев. Еднаш го искористив ролонот и болката беше многу помала отколку со одличен восок или електричен епилатор (еден период и второво го користев ама ужасно боли). Мој совет земи ја смесава, не е скапа некаде 270ден мислам. Засега потрошив третина за нозе, стомак и интима. Ќе ја употребам пак па ќе пишам искуство во соодветна тема. Ама засега препорачувам. Инаку лидера е исто како оние кремите и влакната само паѓаат ама една битна работа, исто каоо да си де бричела. Пошо после тоа пак брзо растат. Спојлер: Ролон Имав предходно напишано само една забелешка за ролонот што отстрана ми пушташе повеќе смеса ама најверојатно јас го држев многу долго во вода што врие и де извитка самата пластика.