Zdravo Dali nekoj znae kako se pravi prasakot za depilacija lidera kolku prasak kolku voda. Sakam za celo telo da napravam smesa
Дали си имала некакво искуство со овој салон. Јас сакам да ги сменам моите и некако блиску ми се овие па одлучив за нив,ама уште не сум отишла.
Препорака за восок или шеќерна паста ама КУПЕН/А , да не ја праам дома за да се нервирам. До сега се иам бричено ама ми се смачи веќе. Дури и дома пробав два пати со шеќерна паста ама јас иам големи и високи нозе ( една моја нога- ваши две, три) и ќе ми треба 3 кила шеќер за цела да се издипилирам. Ако не и повеќе. И плус шо не ми вади убаво па треба по 2 пати на исто место да поминувам. Значи некој восок со ленти шо не треба ни да се топли ни ништо. Само лепење и ај у пичку матер. Не ми е гајле колку боли. Или некој рол он со восок за мачкање ВЕДНАШ
Тргнав да пишам рецензија за шеќерна паста ама отпосле прочитав дека не сакаш нешто што треба да го топиш. Единствено што можам да препорачам е оној електричниот епилатор. Ама тој боли. И додека да ги фати влакната како пинцети да те корнат ама влакно по влакно. Во споредба со него болката од шеќерната е минимална. Имам електричен епилатор можам да ти го сликам попосле ако сакаш. Не е до батерии, и е доста чисто за разлика од восок. Единствено болката
Хмм ги вади од корен ама приметувам дека на места знае и само да ги поткине. Тоа вајда ако се ептен тенки светли влакната. Инаку мене брзо општо ми растат влакна за 2-3 недели сум веќе со доста пораснати влакна. Спојлер: Епилатор
Баш овој истиов и јас го гледав ама не бев сигурна дали навистина функционира. Ама ќе го зеам, ти благодарам.
Можам да ти кажам само дека епилатори со кабел ми се подобри отколку со батерии, пошо знаат вториве многу почесто да се расипуваат.
Види ги овие во Росман, Дм Спојлер: Спојлер Мада лично искуство немам, на нешто што не се топли не верувам многу.
Здраво какво искуство имате во the spa for royal experience. Видов дека имаат и депилација. Ме интересира дали е чисто и дали менуваат восок?. Пошо имам лошо искуство на места кај што прв пат одам. Имено само ако си стален муштерија те ти траат повеќе. Тоа ми пречи.