Додека да отидеш прв пат, потоа е лесно, ништо страшно. Се депилирам со години и скоро и да немам влакна, не ми се ни познаваат. Се ретчат од депилирање.
И јас бев иста. Еден ден си закажав к го врзав “в крпче” одам и крај. После првиот пат кога сфатив шо е раат, никад не би се вратила на старо
Девојки, знаете некој што депилира во околина на Кисела Вода до пристапни цени? Може и дома да си работи не ми е проблем само да е океј, чисто и да не е многу скапо. Претходните страници прочитав некоја женичка Марина кај макпетрол бензинската, ама не знам дали се уште работи, ако оди некој кај неа ќе замолам да сподели.
Би ти ја препорачала Биле. Во зградата на груевски е, ако не ти е далеку. Жената е предобра, опуштена и најбитно чиста. Art of beauty на инста види
Како мене Се чуваш неколку недели доле вклучувајќи и препон, закажуваш, одиш, офкаш малку и сега веќе потенки се и ми е многу лесно хаха Морав да закажам зашо од стомакот (бременост) не можам ни да се наведнам ниту пак да си ја видам
Јас ако закажам ке закажам само за раце и нозе долу нема шанси ми е срам многу (незнам како се породив среќа сите жени бевме немаше ниту едно машко)
Во Базаро имаше пред некоја година. И во Џамбо. Е сега има и во онлајн продавници, ама јас не би купувала од такви. Не ми се сигурни Кажи ми конкретно восоков го имаш ли предходно користено? Пошо јас на два пати го земав и не се топеше за жива глава. Пластиката се стопи од топла вода, восокот абер немаше
Го купив во Дм па пробав една лента само и океј беше а пред то во тенџере со вода во релна да се топи ама ќе пробам денојве
Лелее, вака е многу тешко, купи си топилка за вакви патрон восоци, раат си е тоа. Какво тенџере, глупости. Имаш на интернет на некоја козметичка страна барај, сега конкретно не можам да најдам. А сум ги гледала и по парфимерии. Јас веќе две години си се депилирам дома, имам топилка и само восок си купувам. Јас сакав да прашам дали некоја пробала на интимата со крема да се депилира?
Женски ај кажете ми по колку е цената на депилацијата за раце,пазуви,нозе и интима за сето оваа ми рече дека ќе кошта 2000 ден.
Прашуваш за конкретен салон или општо колку плаќаме? Ако ти е за споредба, јас одам во Промедика естетик, за раце, нозе и интима 1400 ми наплаќаат (нозе и раце со ладен, интима топол восок), пазуви не депилирам со восок. Во помали козметички студија е поевтино.