Кажете ми некое добро машинче за депилација. Имам на ровента но многу ми ги кине влакната. За една недела пак сум за депилирање...
Имате ли предлог за депилација со шеќерна паста во реон Автокоманда, или Центар, Карпош? Само да не е према Кисела Вода или Аеродром. И ако не е шеќерна, бар да биде со чист восок?
Топла препорака за интимна депилација во Тропик Белеца во Лептокарија. Депилацијата е со шеќерна паста,која е хипоалергенска од природни состојки,без нафрлања,акни и поткожни влакна. Исто така и депилацијата на цело тело и може и со ладна и со шеќерна паста. Пречист салон,педантен,не се чека што е најбитно и исто така пребитно е што за многу брзо време се завршува депилацијата,дури и пребрзо. 078 831 518
Морам да ги испофалам Magic Touch. Вчера бев и презадоволна сум. Хигиена на највисоко ниво, ептен е чисто, жената работеше со маска и префина е. Многу лесна рака има, воопшто не осетив болка Секоја препорака за нив
Дали сте користеле нешто вакво за доле, или општо? И дали помага? Класично депилирање не можам доле, умирам. Ќе ја убиев таа шо ме депилираше прошли пат. А се бричам сто години.. и рани живи сум