Жени Кажувајте студија за депилација со нормални цени а со топол восок да те депилира во околина на Ново Лисиче,Аеродром,Бисер?
Епа дека се бричиш згуснати ти се влакната и затоа те боли, така ме болеше и мене кога почнав да се депилирам, сега воопшто не ме боли, и речиси и да немам влакна, неколку години се депилирам и изретчени ми се и меки.
Па зависи од влакната, до влакнетоста, јас немав и пред да се депилирам многу и светли ми се. Не ми ни растат брзо, за 5 минути ме депилираат на интима со соблекување и облекување вкупно. На една другарка исто не и' се многу изретчени и многу брзо и' растат.
Isto bev porano.,ama za odmor go resavam 2 kafetina +vitamin c od 1000 mg.,+b 6 ,nekoe apce.Za pocetok barav depilacija ne celosna na intima ,primer najvazno preponi i kako triagolnik.Posle ako odis sekoj mesec vistina ne boli mnogu zasto se pomeki i pokratki.Zavisi i kaj te praat moze so pokratki lenti i pauza da baras,jas taka pravev i mLicno se depiliram da mi bide ladno vo leto ,zimno poretko osven koga odam na SPA.
Би сакала да ви споделам мое искуство. Пред да останам бремена одев во студио 118. Девојката што ме депилираше беше ултра безобразна, во брзање - ме изгоре доле.. вториот пат си викам ај може ги начекав во гужви ќе дадам шанса пак. Да напоменам имам псоријаза на рацете (лактите), која не е пренослива, не може никој да се зарази туку е автоимуна болест. Девојката на сред депилација ми се развика ТИ ИМАШ ЕГЗЕМА! И викам не е Егзема туку е псоријаза. Отиде да стави ракавици, да не се заразела од моите раце и ме замоли следен пат да сум кажела не вака да ширам бактерии.. јас по лошо во животот се немам почуствувано! И ќе кажам НИКОГАШ ПОВЕЌЕ!! Одам кај две девојки кај Универзална, две ме депилираат наеднаш - не знам кај попрво ме боли. Фала веќе не! И на крај го најдов ова студио - https://www.instagram.com/e.l.beauty__?igsh=MTJoZzVnaG52M3p6NA== девојката работи сама, премногу е фина, дури и бремена кога бев толку беше нежна со мене. До ден денес ја немам сменето. Чисто како препорака ви ја пишувам ако барате студио да се чувствувате како што треба.
Луѓе помеѓу: Волшебна бајка, LaSamrah Beauty Studio Мagic touch што да одберам?Ми треба да работаат со восок и да го фрлат,да има интима?
Здраво знам дека не е прашањето за интимна депилација ама нема посоодветна тема. Со влакненцата во носот како се справувате? Може е смешно ама во едната ноздра ми се гледаат многу неубаво изгледа.
Veet тримерот, го има мислам во ДМ маркет. Или каков било друг тример од тој тип, сите ќе ти завршат работа.
Здраво, би сакала да прашам од каде може да се набават оние “траки” т.е. хартија за влечење на восокот при депилација… да не се многу скапи
Zdravo od kade da kupam aparatce za topenje na vosok za domasna upotreba i vosok od kade isto da kupam?