Девојки веќе подолго време се депилирам ама и кога се бричев исто ми се случуваше. После ми излегуваат бубулици со гној, иритација и многу ме чеша. Пробав бебешка пудра и алое вера ама не ми помагаат, предложете некое решение да пробам
Девојки дали некоја од вас сама се депилира со топол восок? Ако може да ми кажете од каде купувате квалитетен восок и апарат за топење на восок??
Пробај крема со цинк оксид, јас користам судокрем и ми ја смирува секоја бубуличка и иритација. Квалитетен восок само од Italwax, го нарачувам од глам.мк. А, апаратче за топење восок можеш да нарачаш од ананас.мк.
Zdravo zenski,da mi predlozite nekoe salonce za depilacija intima,pred se cisto da e i so vosok za edna upotreba,reon gorce vlae hrom
Jas nikogas ne sum bila da depiliram intima, i sega prv pat ke odam mnogu se sramam…sekogas doma so bikce. Sramota li e ako imam vlakna potporasnati? i mnogu li ke be boli zosto celo vreme so bikce
Ve molam za sovet!!! Denes kerka mi se depilirase, nogi i preponi, na ednata strana kaj preponot ima modro, crvenilo od topliot vosok i ne izgleda dobro... Vo apteka mi preporacaa krema od korejsko poteklo i mackame, doktorkata e utre prva smena i ke ja odnesam za sovet no Ve molam ako imate nekoj sovet da me posovetuvate bidejki ova prv pat se slucuva, kako sto napisav pogore od topliot vosok.
Dali e normalno da imam bolki posle intimna depilacija? Na dopir me bolat usnite skoro sve.. nikogas ne sum pravela dep sekogas so bric i vcera bev prt pat i nz dali e normalno vaka
И има искинато кожа козметичарката, ставајте гел од алое вера и пантенол крема, и следен пат на депилција кај некоја постручна козметичарка. Обично ставаат по депилација гел за смирување на кожата и никако не ставајте талк бебешка пудра ги затвора порите.