Здраво дали некоја оди на депилација кај Ане во зградата на Броз кафе? Јас одев редовно ама сега бројот не постои веќе, па да не сменила број некој да ми даде нов контакт.
Јас од брич на восок се префрлив со тоа што си се депилирав сама се дур не почна да ми смета стомакот у трудноќа па морав назад на брич Почнав прво од горе делот потврдо што е да речам па препони и само така терав ги изретчив ама се заебав морав пак брич Дојдов инаку да прашам да не знаете после колку врене од царски може депилација?
Побарај ја Магде во Devotion Lady, Карпош 4 на паркингот кај Антико има фото студио одма се наоѓаат до студиото. Еве нејзино бројче 071/354-346 работи со шеќерна паста и прелесна рака има жената и хигиена пред се.
Здраво феминки. Дали има некој искуство со ова или да ми препорача нешто слично за поткожни влакна во пределот на интимата.
Karpos 4 ,Nora Beauty Center kaj trite lepotici vo novite zgradi. Mislam I Instagram profilot e taka. 075 953-266 eve vi brojce. Profi za depilacija I za mazi I za zeni,I mn cisto
Zdravo zenskii. Da ve prasam za dobar kozmeticki salon za depilacija na noze i intima vo blizina na kisela voda ili aerodrom? Drugo nesto, dolgo vreme sum so bikce i ne sum bila do sega na depilacija, ne znam zosto ali epten mi e neprijatno.. sto da pravam helppp
Повеќе пати сум ја спомнала на темава art of beauty- Биле. Јас исто со години не одев зошо ми беше непријатно, откако почнав кај неа супер ми е. Задоволна сум и од жената и од хигиената во салонот. Се наоѓа во на грујо зградата на подвожњак, може да ја најдеш на инста
Се депилирав долго време и почнав епилација и користам брич сега, но имам флеки од предходно од депилацијата. Дали имала некоја таков проблем и што да користам за да исчезнат?
Ќе одиш ќе се истушираш и ќе се прекрстиш и ќе одиш. После брич ќе те боли доста, ама вреди, раат ќе си, ќе немаш чешење, подкожни влакна, бубуљици и ќе ти омекнат влакната. Добра/исправна одлука.
Не боли толку, подобро да одиш после циклус, кај мене некако тогаш е помалку болно. Пилинг ден претходно направи.
Треба да ти се пораснати, ако се кратки тешко излегуваат. @Компир Манџа е незнам таму, да ти каже некој по искусен.
Влакно си е влакно, исто е. Само малку потешко да најдеш салон каде што депилираат мажи на интима. Жената каде што одев на масажа ми има кажувано еден куп случки каде што мажи очекувале хепи ендинг. Плус кога депилира можна е ерекција, и тука мажите реагирале несоодветно. Жал ми е што не можете да уживате у убави ствари.
Се депилирав долги години со шеќерна паста ама се преселив во странство тука некако не ми се даваат 80 евра само за шеќерна депилација секој месец, дали има некоја што се депилирала сама со восок? Со план сум да си земам апаратче за топење и некој добар восок зошто од лентите за депилација целата се нафрлав . Втора опција ми е Philips Lumea и брич ама неќам ич да се бричам некако се си мислам ќе се пресечам дали од Lumea се ретчат влакната долу? Некој искрен совет