Imam edno prasanje na intima se fakjam so bric no mi se ostri i mi se zgusnubat dali so depilacija dokolku zapocnam ke se izretvat i ke omeknat
Бричењето ти е најлош избор, нема нешто подобро од депилација. Немаш иритации, влакното омекнува и се ретчи. Ќе правиш пилинг пред депилација и со редовно одење ќе ја увидиш разликата.
Ќе си напраеш дома шеќерна паста, ќе се расчепатиш пред огледалото и ќе тегнеш со крпички И ќе бидеш мазна како бебе
И пилингот можеш дома да си го напрајш, 2 лажици шеќер, една кафе, и малку маслиново масло. И стругај
Моментално на Филипс Lady Shaver 6000 ми е супер решение. Не ми предизвикува иритација, брзо е и средувам коа ќе ми текне. Не знам дали некогаш пак ќе пробам депилација. Многу зафрканции ми се тоа. Освен едно чупе шо средуваше со шеќерна, ама којзнае дали работи таа уште. Само кај неа би се вратила.
Здраво на сите,сакав да ве прашам на колку време отприлика одите на депилација.Знам дека се зависи влакно од влакно ама општо прашувам.Фала однапред
Конкретно за интима, месец до месец и пол. Нозе на 2-3 недели, лично кај мене најбрзо растат. Раце на месец и пол до 2 месеци.
Здраво девојкии Години наназад за интима користам брич но сега сакам да почнам да одам на депилација. Каде би ми препорачале да одам? Фала ви однапред (Од Скопје сум иначе)
На интима одам еднаш месечно, откако ќе ме издепилираат веќе закажувам за нареден месец. Некогаш имам повеќе влакна, некогаш помалку, но гледам да терам редовно на 4-5 недели, и засега многу ми се изретчени. Раце и нозе депилирам по потреба, надусници исто околу еднаш месечно. Би ти препорачала шеќерна депилација во Инфлуенс, се наоѓаат во Аеродром, зад Капитол. Месецов се на одмор, се враќаат на работа од септември. За најмалку да те боли, ти препорачувам да одиш 2-3 дена по завршување на циклус. Со лесно