во афродита е 350 денари цела интимна зона, пред тебе отвара восок. Во посебен сад за депилација е тоа. А 250 денари е истата процедура, само дел со обичен восок, а внатрешниот интимен дел е со чистиот.
Јас си го решив тој проблем, си одам во Александрија, таму депилираат со шеќерна паста, а таа и така и така е само за една употреба и после депилација сосе ракавицата (депилираат само со ракавици) оди директно во канта, така да не мора да ми ја отвораат пред да ме депилираат. Инаку супер е ако некој користи нов восок, а тоа што го отвора пред тебе тоа немора да значи затоа што восокот сум видела го набавуваат во канти од 1 кг, а сигурно нема за секој клиент да отвораат нова кантичка, така да се се сведува ако се депилираш со восок да мора да имаш неограничена доверба. Е сега колку може денеска да веруваш на некого, тоа е друго прашање...
Луѓе ја имам еден проблем, многу ми е страв кога ги депилирам препоните... дури тоа еднаш само го направив и тоа ептен мал дел колку да пробам како е и многу ме болеше... Пред извесен период прочитав на една статија на фемина, едно девојче имаше пишано дека користела некој спреј како анестезија, прашав во Зегин кај мене во населба ми рекоа дека имаат слушнато ама не знаат кај се продава. Ако знае некој од вас ве молам да ми каже. Поздрав
Не е рано,јас прв пат бев во осмо ми се чини.Кога веќе почнуваш немој со брич,јас сега да се вратам на тие години би продолжила само со депилации,а не вака само зајакнуваат влакненцата и после боли на депилација.ОВа беше само добронамерен совет
Ауу многу ми е страааав лелеллеле Ама веќе морам за одмор како со купаќи И незнам дали толку боли колку што мислам ама незнам дали ќе поднесам.
Со редовна депилација и болката се намалува, златно правилно никогаш немој да се депилираш неколку дена пред менструално крварење оти тогаш си наосетлива со секаква смисла на зборот
Девојки ај ве молам кажете ми каде депилираат со шекерна паста, или пишете ми во лп. Неможам да најдам таков салон секаде депилираат со восок.
Денеска отидов да се депилирам,таман се радував е сега ми пројде ке се издепилирам и мазна ке сум му на дечкото.Но кога ми дојде а вооедно се и разболев,и највероватно и имунитетот ми е паднал и 5 дена а еве и сега умирам од чешање.И кога ме виде козметичарка......лелел девојче шо си направила со кожата.Кога се видов целата бев одерена и кожата почнала да ми се лупи и ништо сега сум како искубана кокошка одогора келава надолу..............шумичка
Конечно од салонот за шеќерна депилација во Куманово, отворија салон и во Скопје. Поскапа е депилацијата со шеќерна паста ама е хигиенска пред се затоа што нема претопување на истата туку еднократно се користи, има процедура на депилирањето, ја чистат кожата со специјални тоници и млека пред и по депилација, пастата се става во обратна насока од растењето на влакната за да се извадат во насока на растот и да излезат со се коренот за да не се поткинат и да растат внатрешно. Јас имав проблем со поткожни влакна од депилација и сега после шеќернава депилација немам толку многу(2-3 ми се направија само што во споредба со претходно е многу помалку), се надевам дека понатаму воопшто нема да ми се прават.
Не знам дали смеам овде да поставувам конкретни иформации за салонот, да не се смета за реклама ќе ти пратам инфо во лп.
Здраво. Сакав да прашам, бидејќи гледам никој не пишал за шеќерна депијација во Тетово или депијација со восок (топол, ладен ), дали има и кои салони, козметичарки се најдобри? Ако некој има таква информација, ве молам нека пише.
Eve go receptot za sekerna pasta - 9 golemi lazici seker -9 mali lazicki voda - 2 limontusa da se pravi na niska temperatura da ne izgore treba da dobie zoltinakova boja ne protokoalova. Ama sepak ne ja preporacuvam imam ja praveno mnogu pati odlicno depilira samo mnogu brzo se lade i treba postojano da se zagreva a kolku poveke se zagreva tolku e poloso pocne da ne depilira . Sepak najdobro e vo salon doma e zivo maltretiranje mada i od tamo nemam mn dobro iskustvo Го имаше рецептов во Шекерна депилација па ми текна го зедов и еве го, пробај па кажи го искуството! Good luck
рецептов е за шербет а не за шеќерна паста-има разлика и шеќерната паста треба да е ладна а не топла. рецепти и искуства имате во соодветната тема.
Идете си на депилација да ве види Господ, многу помалку боли да ве корне некој друг, отколку да си ги корнете влакната самите
Затоа ќе си отидеш кај што депилираат или со восок за една употреба или каде што работат со шеќерна паста