Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимна депилација

Дискусија во 'Тело' започната од jasmin, 11 ноември 2009.

?

Како ја депилирате интимната зона?

1. Дома, со восок

292 глас(а)
    12,0%
  2. Дома, со ленти

352 глас(а)
    14,4%
  3. На козметичар

1.453 глас(а)
    59,6%
  4. Дома со жилет

341 глас(а)
    14,0%
  1. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Некои девојки многу ги боли, некои помалку, а некои скоро ич. Кај секоја е различно. Јас спаѓам во тие средните и болка чувствувам ама не е неиздржлива. Тоа "анестезијата" е спреј што го користат на забар за здрвување на непцата ама некако не сум сигурна за исправноста тоа да се прска на интимата. Ако некоја има повеќе искуство или стручен совет може да ни каже :)

2. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    И јас мислам дека не е нешто безбедно да се шприца на интима, ама чим ни прскаат во уста нема да умреме. :D Плус не верувам дека ќе најдеме тоа, ама ако случајно најдам има да се мачкам зошто буквално „го гледам господ во пижами“ на депилација. :swear:

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    луѓе, абе го има некој овој електролитскиов депилатор ерола??? :^)
    Kако депилира? без болка ли?
    да не бричи тој пустиот???
    Aко навистина депилира, и не се осеќа болка, би си го купила, не можам веќе да преживеам од модрици на препоните, и вриштење коа ќе дојде делот кај усниците :worried:

4. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    За интимна депилација најтопло ви препорачувам еден салон во Аеродром каде одам и јас. Ќе ви пишам во спојлер бројче и верувајте дека ако појдете еднаш ќе бидете навистина задоволни. Да напоменам дека ова е за ладна депилација со посебен восок за интима. Жената е премногу искусна и е многу педантна и чиста.

Салон Доменика, жената се вика Анкица,
    2442 948 , 071/678607

На tallyweijl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Најсигурно ми е на козметичар.

Не знам ни како со восокот, ниту да нанесам, потоа ке ја дигнам цела зграда во вис додека ја вадам лентата, зборам ако во домаѓни услови се депилирам, сама. А вака еднаш во месецот на козметичар и потоа цел месец на раат сум, а :!: и немам некои големи неиздржливи болки.

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Еј па и вие , има разлика од поправање на заб до депилација . Цел ден депилирај ме ама не ми прави заб . Не може муабет да се прави , голема разлика е. Си мислиш каква ќе бидеш кога ќе искочиш од тамо и издржуваш , гајле немаш :)

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.124
    Немој некој да се зафркне и да отиде во Аура во Аеродром. Јас веќе си се депилирам подолго време кај едно девојче, но тоа прави свадба неделава и одредено време нема да работи, а пошто не можам да шетам со панталони на ова топло време, отидов ваму
    по препорака на колешка на мајка ми
    Имав закажано во 1, а почнаа со депилација во 1 ипол, чекав половина час додека они две си местеа трепки, си се чупаа. Но и тоа било со причина :!: Во 1 ипол дојде друго девојче , и во собата бевме и двете, таа ме гледа мене,јас неа, колку незгодно :x и плус зимаа од истиот восок и за мене и за неа :puke: . И ајде нозете поминаа дојде на ред интима, кога гледам таа на препоните ми става од истиот восок, и велам па нели со чист интимата, и она да само усните со чист восок ова може и со ваков. Абе ајде :devil: и фино лепо и реков да не ме депилира таму. Јас кај што одам девојчето цела интимна регија
    вклучувајќи го и задникот
    па дури и стомакот ми го депилира со чист восок. Згора на тоа еве сега се гледам цела сум со восок не ме исчистила, а и има многу оставено влакненца кои треба сама да ги средам сега :envy:

Се извинувам за долгиов пост но многу сум гневна :@

8. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Шанса теоретска нема сама, не знам како. Слој кожа ќе си откорнам сама, предолго ќе го оставам или бетер бербат, креативна сум за глупости. На козметичар, ме болеше првите 2 пати, сеа за 5 минути сум тип топ, изретчени ми се и онака влакната и лесно иде.

Ко дете се понашав првиот пат, гаќите неќев да ги извадам. Ја убедував само препони, не сакам све и демек затоа нема потреба да се соблекувам. :wasntme: Па до пола. Па до колена. И на крај ме натера да ги извадам и ми рече по 50 жени на ден гледам, шо си се насекирала. :$ :D Али месец дена раат, ни влакно. 8)

9. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    Еве сега сум за депилација и се мислам дали со депилаторот да фатам, дали ленти да купам или пак кај козметичарката да завршам. Инаку се депилирам во козметички салон но некако не ми се оди бидејќи ми е страв некоја инфекција да не закачам или недај боже што слушнав од една школска демек со бразилска депилација низ салони си можела да имаш потешкотии при забременување (не ми се верува баш) ама таква сум си јас страшливка.

Ако има некоја девојка од Струмица нека ми каже каде оди на депилација и каде мисли дека е најдобро и најхигиенски.

10. Olenka

Olenka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    16
    За во Струмица, кај Валентина, во Дива. Зема 400 денари за целосна депилација, за нозе, препони, задник. Работи темелно. Јас и другарка ми таму се депилираме.

11. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    А каде поточно се наоѓа?

12. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    до сега постојано одам кај ист козметичар, и се беше супер до денес ;( никогаш немав болки и девојчето стварно супер ме депилираше, вчера кога се јавив да закажам ми кажа дека е во болница и дека нема да депилира некое време,но ми рече дека имале друго девојче во салонот.....денес кога бев , што да ви кажам ....првпат во животот се расплакав од болка ;( неможев да издржам, после првата лента -на интимниот дел, не и дозволив да оди понатаму...таква болка до сега немав почувствувано.....ужас!!!

13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Можеби ке звучи малку глупаво или смешно :lol: но кога одите на депилација (нозе, препони, интима) ви го депилираат ли задникот? :?: :)

14. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.124
    Да :D

15. StarDoll

StarDoll Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Имам 15 гог. и сакам да се издепилирам и таму :$
    па кажете што мислите, како е подобро и можеби знете место во Битола каде да појдам ?? :)

16. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    да прашам :tmi:
    закажував за депилација на препони (не бразилска) и ми вика демек цената за препони е 100 а за цели препони 150 :worried: а разликава препони и цели препони знај некој која е?

17. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640

Да, и мене тоа не ми е баш јасно :wasntme:

18. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    а знајш? или?

19. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.124
    јас мислам само препони е оној бикини дел, а цели препони коа велат мислам цела интима :?:

20. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    а да ни нацрта некој? :lol: по можност и да ни набој :!: