jas mislam vo salon e najdobro tamu si ja znaat rabotata [mod-kirilica:22mk6gw4][/mod-kirilica:22mk6gw4]
За интимна депилација барајте салони каде што употребуваат млечен восок бидејќи ја омекнува кожата и не боли толку
Може ли некој во ЛП да ми даде број на козметичарка што врши депилација со шеќерна паста? Благодарам одмапред
Мене одма ми се појавија, прво за време на депилацијата црвенило, а потоа и мозолчиња. Многу осетлива кожа имам и рацете кога ги депилирав истото ми се случи Многу непријатна работа, ко осип да имаш од некоја болест страшно изгледа дури. Среќа се намачкав со кремот па ми поминаа
Да добар е само потешко малце излегуваат влакната,имам јас напишано јас го знам како путер имам и линк ставено добар е само во козметички салони го има
трпиш 5 минути на козметичар , ама после тоа си уживаш и не се мислиш, а и влакната дефинитивно се оретчуваат. за срамот, навистина козметичарките виделе се и сешто, плус тоа им е работа, но и секоја девојка си мисли за себе: леле каква сум, кај да се слечам. НО, ако си средена, нема ни да одиш на козметичар, нели? Затоа и одиме, да не средат
Баш денес бев и сега ќе сум раат цел месец,подобро нешто нема!Болката се издржува-ништо страшно 3 мин работа.Сега сум си супер,ми олеснува после депилација хаха.
Ах, чекам да ми поминит (ми дојде пред 1 ден) и ќе закажам, for the very first time! И да болит, ми е гајле, имам џбун долу, не е во ред
Ќе одам на депилација 2 дена пред да добијам зошто друга опција не ми останува (ако добијам на тој датум, или приближно) и сакам да прашам ги вади влакната нели, нема никаков проблем да ги вади половично или да ги кине само и слично ?
И јас би сакала број на козметичарка која депилира со шеќерна паста? ВО скопје, секако...(во Аеродром најубаво,ама не пребирам многу многу)
Јас еднаш отидов 3 дена пред да добијам (порано добив) и како и секоја депилација ми беше . Ме болеше малку повеќе и се чудев зашто ама дознав после 3 дена Исто ќе ти биде како и секој пат само може да те боли малку повеќе зошто периодот пред да добиеш и кога имаш си поосетлива од обично
А, зошто да одиш пред да добиеш? Најдобро ти е од кога ќе ти заврши да појдеш, па после тоа си си средена. Во периодот кога имаш добиено ги оставаш влакната нормално да ти потпораснат за депилирање. Не знам за другите, ама отприлика повеќето мислам дека прават вака. А, за вадењето топлиот восок вади се, таа ќе ти ја повтори постапката, за тоа уживај, а во краен случај ако не си задоволна можиш и да го мениш козметичарот.
феминки помошшшш значи се депилирам на интимата но имам голем проблем, неможам ваква да одма на плажа ми се познава црвенилото и никако да помине пробав и со бебешка пудра не поминува никако и згора на сето тоа кожата ми потемнува и кога облекувам бикини се познава, и мислам сите гледаат во мене срам ми е и не ми се оди никаде само поради тоа ве молам за помош
Мислам дека тоа е спреј на Veet, исто како што е кремата за депилирање само ова е во форма на спреј. Ги има по маркетите. Не би депилирала интима со крема за депилација, а и на некои места по нозе лошо сум се нафрлала и имав јадеж од Veet крема/спреј што значи дека сум алергична. Еве ги спрејовите
intimna depilacija samo doma i so topol vosok, praktikuvam vekje 4 godini. super e, a i vlaknata se mn pomeki i poizretceni, probajte sami, neka vi bide navika. zosto pa da ve cepka sekoj tamu dolu [mod-kirilica:y2hpzfnt][/mod-kirilica:y2hpzfnt]