Јас сакам да пробам со тие лентите Елеа погоре што ги спомнаа, зошто мнооогу порано имам пробано со Силк ама некако се јаки за таму долу и уште од почеток се откажав... па ќе видиме.
Јас летово прв пат направив интимна депилација, до тогаш само со крема и да ви кажам си тргав маки. Вака со топол восок супер ми е, а и плус поретки и помеки растат. За болка, боли ама сега не претерано многу па не е некоја огромна површина, две ленти и готов си, после уште две за финиш ама тие не болат воопшто Не е страшно а после си раат две-три недели
Малку покасно гледам (малку повеќе ). Во Струмица, ако сакаш со ленти, ти ја препорачувам Тина (феминката над мене веќе ти ја препорачала) а доколку сакаш без ленти, со топол восок, шо е на прст как шо викат кај нас де, ти ја препорачувам Дива, не знам как да ти објаснам точно дека се наваѓе, нагоре накај чифлико е, ќе се качаш у едно такси, ќе те однесе Жената има стварно лека рака как шо викаме ние, е саа дали сакаш со ленти или со таков восок, останува на тебе. Поздрав
Јас искрено никогаш не сум се депилирала, се случувало одвреме навреме да се, избричам но тоа било ептен ретко за мои 42 години дали, 5-6 пати се имам избричено, најчесто ги кратам со ножички. Јас навистина не ја сваќам поентата и целта, на оние кои речиси секојдневно се бричат, мислам од каде потребата да се изгледа како бебе. Исто така не ја сваќам поентата кога ке речарт се бричам од хигиенски причини мислам љако една жена сака, и знае правилно да одржува интимна хигиена влакната воопшто нема да и пречат туку напротив според мене, влакната и даваат една посебна женственост на секоја девојка, жена.
Каква страшна мака.срамежлива за оваа тема.Никако неможам да се натерам да си речам ајде бе женско е.не видела една до сега.но моментот коа ќе ми текне.АИ..кршови..но шта чеш еднаш и тоа ќе бидне него ме интересираше кои ленти се најефикасни од сите што ги имате пробано?
мое мислење е дека е најдобро на козметичар, ама само ладна депилација, не топла. и плус на козметичар знаат во која насока да ја тргнат лентата за да не се ствараат поткожни влакна. цената во зависност од условите е 500-700 денари.
Јас бев денес на козметичар ми ги издепилираа препоните ама не и делот околу интимата т.е. вагиналните усни одвнатре зашто козметичарката рече ми биле долги влакната (до душа и не беа толку) требало прво да ѓи ишишам малку со ножички и ме остави така пола пола. Јас сее изнервирав несакав да бидам таква недосреден си купив ленти и дома си продолжив да се депилирам навнатре и луге много болеше, ама ептен ама од инает издржав, ама ми течеже и крв ова ми е втори пат што депилирам интима ама нели овој пат продолжив дома , многу ми е вцрвенето местото и отечено, едната страна повеке, имам едно мало подкожно како топче таму како акна поткожна ама сега мислам да не си направив белја Ептен многу ми е вцрвенето и подтечено ме боли едвај и одам. Сега ставив една крема "Zdrave" се вика пишува за иритирана кожа. СОВЕТУВАЈТЕ нешто ептен сум загрижена.... Се напив и антибиотик ми е страв да не си комплицирам нешто неможам и да заспијам од мислење (повеке никогаш нема сама дома да се депилирам )
е сега вака утре ке си купиш интимен гел, се продава во аптеките и ке се истушираш и ке се намчкаш од тоа и ке ти помине, не е ништо страшно.и не ставај секакви кремови таму доле ок? позз
Ја има и тоа само еднаш и никогаш повеќе, не се ни издеплирав салам, онака до пола пошто ако отидов надоле накај усните ќе се "сомелев" целата. Во принцип, болна постапка посебно и ако ти се подолги влакната.
Милијарда восоци имам испорбано ама дефинитивно најдобри ми се оние со рол-он , конкретно за интима не го користам ваљакот си земам со стапче од сладолед Не е многу болно особено ако пиеш аналгетик претходно(тоа најмногу ми помага) иначе еве како изгледа
јас пробав, првиот пат болно, особено накај усните, али еве до сега 5 пати се депилирав и не ме боли , омекнати ми се влакната и се издржува
Vaka zenski, mi treba vasa pomos, utre odam na depilacija, za race i noze a razmisluvam da depiliram i intima. Studioto e Angela beauty studio, ima li nekoj iskustvo? Strav mi e od infekcii itn. Ne sum depilirala intima dosega a i nekolku godini redovno vo Energi odev ama nema termin denovive a mi treba ... Fala mnogu
Не би се осудила на такво нешо... Еднаш пробав сама препоните и Господ го видов... Само со крема , друго нишо ...
Знае ли некој козметичко студио во Влае или евентуално Ѓорче каде ја депилираат интимната зона ама да е сигурно,односно да не закачам некоја инфекција од восоци?!
Gorce do Zito Market ima, ova e nejziniot broj 070557335 Bile.Jas sum pre-zadovolna od nejze, brza, cista i mnogu vnimatelna. Pozz