се согласувам со тебе а инаку да побрзо е со бриц ама ке треба на секој два дена да се брицис.. а вака со депилација ке издрзис болка ама после многу е убаво
Дали некоја се има депилирано на интимата со депилатор и дали многу боли плс сакам да се депилирам јас со депилатор ама некако ми е страв па сакам да слушнам мислења
Јас се правам на препони со депилатор (ако морам, иначе одам на козметичар), боли, ама се навикнав. Значи, само на препони, а не внатре! Внатре е невозможно да се направиш со депилатор. А, дали боли, пробајте па видете, ако веќе имате депилатор. Секој различно ја поднесува болката.
Денес бев на депилација во Lotus power - day spa и не би го препорачала салонов ако некој планира да оди таму. Користат претопен восок, ај за нозе и раце ќе помине, ама за интимна депилација
За првпат се избричив вчера и сега ужасно ме чеша, а и влакната не се вадат целосно, на едно место дури и ми останаа ама останав еден саат и на крај баталив, се изнервирав. Знам дека утнав работа,зашто сега влакната ќе ми растат погусти ,затоа следен пат на депилација ќе си одам. Инаку, може да користам Вит крема, ќе ми се извадат влакната поубаво отколку со брич? Зашто на некои места не можев, повнатре кај што е, страв ми беше и дека ќе се испосечам.
Искрено јас не би ставала никаква крема заради сите хемикалии и јаките киселини. Па уште повнатре, никако. Може да ти е многу јака кремата па проблеми да си направиш.
Јас бев во аеродром и мн сум задоволна од жената супер ме издепилира. Ако сакаш во ЛП ќе ти пишам бројче.
почнав со брич да се прам кај препониве и почна многу црвени болчина да ми се прает зошто секој ден ми растат брзо и кога ке се напрам со восок ми растат за една недела сто да правам со што да се направам
^За брумчињата мачкај се со крема некоја, павловичева пример. И избегнувај брич додека се`уште ги имаш брумчињата, да не ги разраниш уште повеќе. Така до бескрај ќе тераш...
Има пробано некој со Вит ленти да се депилира, дали боли ? И кои Вит ленти се подобри затоа што има различни
јас досега користев брич, а еве бас денес решив да купам ролон и самата дома да пробам. ама некако ми е страв па поттурнувам за потака. а шо е до козметички салон мислам дека немам доволно храброст да одам зошто сум 100% сигурна дека ќе врескам
Исто и јас плус срам ми е, знам дека ќе вриснам.. а и некако срам ми е бе да се расоблечам така скроз пред непозната девојка сакам со ленти да пробам