Никогаш нема да одам да се депилирам во салот. Првин ми беше чудно зошто ми излеваат брунки на вагината, а последниот пат кога бев забележав, козметичарката ме депилиреше со иста кантичка што е за раци и за нозе
Јас да ви кажам до пред некое време си се бричев во бикче....но кога отидов на козметичар и решив да се депилирам и на интима значи тоа беше неверојатна болка на еден корен имав по 2-3 влакна.. и од тогаш си идам на козметичар ми се изретчија и влакната а и болката ми се намали каде-каде..не боли толку!
Анестетикот и вбризгувањето, од мене гратис ќе е не се секирај. Само тебе да не ми те боли Он топик. Јас од кога отидов на козметичар не ни помислувам да се средувам сама. Успат конечно најдов восок на иста бранова должина со осетливоста на мојата кожа. Освен малку црвенило кое трае најмногу 15минути, апсолутно ништо друго не ми се дешава
Не е баш исто со weet, кремата кожата е помека и понежна а и нема црвенило и иритација на кожата како кога се ричиш со жилет. Јас ја користам долго време за отстранување на влакна под пазувите и навистина потоа кожата ми многу нежна. Точно е дека ефектот е како со брич потоа бргу се појавваат влакненцата но нема црвенило, и кожата е понежна. Но незнам колку и било во ред да се користи за постојана депилација бидејки сепак содржи хемикалии. Јас како што реков ја користам за под пазуви но не ги отстранувам влакната толку често еднаш о месец, месец ипол а зимно време и поретко. На нтима пробав неколку пати но не ми се допадна не ги отстранува како што треба. Се консултирав со фармацефти и ми рекоа дека коренот ми бил јак затоа неможела кремата да делува како што треба. А и требало редовно да се дпилираш со неа за да може да ги совлада влакнаа додека се мали.
Уф, јас веќе со месеци собирам храброст да одам на интимна депилација. Никогаш не сум била досега, сама се депилирам со депилатор, и мака мачам и се препотувам секој пат Страшно боли и стварно не можам веќе. Сакам да одам во Александрија на интимна депилација со шеќерна паста. Имам другарка која редовно оди и се колне дека помалку боли отколку со било што друго да се депилираш. Мислам ми спомна дека е околу 300 или 350 денари. Не е многу пари, само уште храброст да соберам и ќе одам Па здравје, ако ми се допадне, после и на цело тело ќе пробам (раце и нозе де)
Здраво Вака сакам да се депилирам на интимните делови ке може ли да ми препорачате некое добро козметичко студио и колку чини )
девојки незнам дали имате забележано и кај вас ама јас откога почнав да одам на бразилска вагината ми доби потемна боја посебно долниот дел на усните... и сега се мислам дали воопшто да продолжам да одам на козметичар. Вие имате забележано некои промени кај вас?
Секој месец одам на депилација во салон за убавина каде ме депелираат со восок кој не се употребува повторно. Да имам забелезано некој промени на бојата... но немозам да се замислам да не се депилирам таму долу ... ууууффф ич не ми е хигиенски не депелирана ...
јас вчера бев на депилација и ми ја дотера пуфка ми ја напрај солидна е и цената Спојлер 200 денари а и восокот еднаш го употребува баш сум задоволна. имав пробано дома ама повеќе боли вака за 5 мин ме среди
Јас сум била на интимна депилација, искрерно, боли, ама вредии. Никако не пробувајте сами дома, инаку тоа за инфекциите е само ти реков-ми рече.
На сите што имаат подолга врска им препорачувам во интимната депилација да им помага партнерот. Ионака е тешко самите да се средуваме а може да биде и убава интимна игра. Еве јас веќе неколку месеци се депилирам таму, сеуште не целосно ама формичката што останува е се помала. Цело време, уште од првиот пат, му дозволувам на дечко ми да го прави тоа и многу му е забавно. Почнавме со препоните, да вежбаме каде што е најбезбедно, па продолживме со газето, еве сега и од долу почнавме и да го пофалам станува е подобар, има фат. Сега сака целосно да ме издепилира, се правам демек несакам малку и ми е страв од болката ама не е баш тоа, ако нека има неизвеснот малку. Почна и на себе да вежба, отстранува поприлично од површината и да ви кажам, мекичко си е мекичко, сексот ни стана некако понежен, памучен. На крај ќе ве замолам да гласате на мојата анкета, чисто да видиме каква формичка е во тренд. http://freeonlinesurveys.com/app/showpo ... 9&new=True
Хаха, мене дечко ми нема шанси да ме депилира, го знам јас него, него повеќе ќе го боли отколку мене затоа јас редовно си одам на депилација, штом ми заврши одма си закажувам, тука ми е блиску, чисто, восокот се фрла на цената е одприлика сегде иста. Некако многу убаво се чувствувам после депилација, не би се депилирала само заради поткожните што испагаат