Се депилирам и јас на козметичар,ама се нервирам кога влакната не ми се доволно нараснати а се познаваат више а не можам да појдам на депилација.Најгрд период
Ви препорачувам исклучиво депилација со чист восок што се фрла, доколку не сакате да си закачите некоја инфекција!
Јас редовно одам на депилација и повеќе ја немам онаа болка што ја имав првите 2-3 пати.Сега влакната ми се изретчени,помеки и полесно ми се острануваат.Цело време користам топол восок.
Нова сум во оваа работа, се правам дома со шеќерна паста. Супер ми е, не би пробувала со нешто друго, никако. Не ги разубедувам оние што користат восок, ако сте задоволни и ако ви е проверена, добитна комбинација, само напред. Јас бидејки подоцна почнав со интимна, шеќерната паста веќе беше многу популарна, па се решив за неа и така си терам. На маченцево само шеќерче му давам, затоа ми е така слатко http://freeonlinesurveys.com/app/showpo ... 9&new=True
Јас секој месец правам на козметичар со топол восок. На почетокот боли, ама после со тек на време се навикнуваш
Првин редовно одев на козметичар на депилација, ама кога видов дека со истиот восок ме депилире што служи за депилирење на раци, нози, ми се згади
епа вака јас имам проблем , досега само неколку пати сум пробала сама со брич ама мн ми се густи ептен и ме боли дури и со брич , на козметичар нема шанси да одам не мие згодно ... советттттттттт
Едино да почнеш со крема некако да пробаш....а башка и незнам зашто не ти е згодно да идеш на козметичар за 1саат минимум и готово нозе и интима целосно мазни!!
На козметичар на секој еден ипол месец.. Последниов пат не бев појдена 10 месеци,ги отстранував со бикче,мислев ќе умрам од болки !
Дали некој воопшто има одено на трајна депилација на нозе, раце и дали е ефикасно односно дали ќе има некои последици врз кожата и воопшто целиот организам?
Читајки ги вашите мислења глдам дека немате голема креативност, сите сте за класика депилација скроз. Каде ви е креативноста за разни интимни фризурички, за да вагината секојпат ви изгеда поразлично од претходниот, а со тоа и на партнерод да му биде поинтересно а не секој пат исто и нормално дека ќе му се здосади и ке побара друга која што е покрњеативна. Од друга страна во овој период не е препорачлива депилација скроз туку само препони, бидејки покрај од бактерии влакненцата имаат за цел да ја штитат вагината и од студот. Искрено мислам дека денешнава младина е премногу оптоварена со оваа проблематика и понекогаш беспотребо си наштетуваат на сопственто здравје. во никој случај не е добро толку често да се отстрануваат влакненцата не само на интимата туку и под пазувите особено овој период кога тие не се гледаат а и не се потиме премногу. А на партнерот ке му биде добра инспирација и потик да ве види во поинакво издание со малку влакнеца на вагината и пазувите кои дополнително ке го стимулираат за уште пожежок секс.
come to meeee Не, шала на страна... сериозно со муабетов??? Па ако партнерот твој те мења бидејки фризурки не си правиш, не значи дека сите се отидени у к***ц. А за болдираново, останав speechless
Во Скопје во Александрија, се наоѓа кај католичка црква. Ако си заинтересирана ќе ти дадам бројче. 300 денари е на интима, и си боли малку нормално. Многу е подобро од возок, помазно е и нема воопшто црвенило после тоа, само нормално првите неколку сати. А со восок цела се нафрлувам и цело време мозолчиња.
Па да не има емоции во тинејџерските години? Во тие години битна е физичката привлечност и бргу се заситуваат особено машките. Ова на сликава е екстремен случај и мислам дека доволно кажав за оној кој сакаше да ме разбере што сакав да кажам. Не реков дека треба да биде жената вака запуштена или уште полошо ако се потрудиш од истава типка да најдеш слика ке видиш дека долу е пошумена од колена па нагоре, но тоа се екстремни работи а не сум ни сигурна дали се вистинси влакна или лепени само за сликање.
Овој месец немав време да одам на депилација. Вчера со брич се средив, ама цело време ме чеша кожата над вагината и морам крем да ставам! Што е проблемот? Ве молам за огдовор!
deckiii mene prv pat ke mi bide intimna depilacija...ladna Lele mnogu mi e srammmmmmmm!! daj spodelete mi nekoe iskustvoo, sram li vi bese, ve bolese li? :/
Јас веке 5 години се депилирам и пак кога ке отидам на деп.не ми е сеедно кога се соблакам така да нормално е да ти биде незгодно,јас тоа го решавам со муабет ке си фатам некоја тема ке се размуабетиме и двете и нема шанси да ти текне на срам,еве сеа имаш и тема нова година на пример кај ке одиш што како ке се носи дали било скапо по кафичиве наши...итн...итн и ке видиш како ке ти летне времето