девојчиња ако може да ми препорачате некој салон за депилација во Битола, не сум од тука ама моментално со факултет и заглавив па да ми каже некој нешто за тука
каква е таа шеќерна паста? Првпат сега прочитав ....... Досега сум се депилирала на козметичар со восок. Оваа шеќернава паста исто толку е болна како и восокот?
Не, баш напротив, многу помалку боли од депилација со восок, особено на интима. Има цела тема посветена на шеќерна депилација, прочепкај таму, ќе најдеш како се прави во домашни услови и каде ја има да се купи, како и во кои салони се изведува. Има безброј видеа на Youtube за техниката на депилација Ти препорачувам да пробаш, гарантирам дека ќе бидеш задоволна. Влакната потоа растат многу потенки и посветли, со секоја депилација се повеќе и повеќе. А воедно и шеќерот прави пилинг на кожата, нема иритации и поткожни влакна, дури ни црвенило нема воопшто. Јас сум презадоволна
имам со све пробано ленти восок крем брич.. кога бев на козметичар за интима ми се појавија мозолчиња полни со гној внатре и 2-3 недели никако не ми поминуваа се мачкав со све ама џабе.. имам дома пробано со ленти сама дома досадно е многу време ти одземат ама е и болно. брич си е брич ем не е болно освен шо требит да се прајш почесто ..
помала а и ефикасно е колку влакненцата се подолги толку подобро. само да не се па многу долги па да се поткинуваат
Dali nekoi koristi smooth away i kakvo iskustvo ima stvarno me interesira dali da si go poracam www.smoothaway.mk www.summerbodycare.com
После секоја депилација многу лошо се прам со поткожни ама баш секој пат а со брич не иде во обзир некој совет?
Само шеќерна паста , најубаво нешто што сум пробала. Јас а земав летово на клеопатра значи за 10 ми црвенилото ми исчезна а кожата мазна мазна ... за мерак. Сега планирам пак се надевам нема толку да се топи пошто не е лето .
каде може таа клеопатра да се најде и колку пари е ? јас дома ја правам ама би сакала и со неа да пробам.
http://www.summerbodycare.com/ Феминки, дали некоја од вас го има пробано ова, дали имате некое искуство ? Ми изгледа како примамлива понудава, се мислам дали да го порачам .
Аууууу немој да те лажел некој да направиш !!!!! Никако, полошо нешто нема, влакната растеле како луди после тоа, па ако сакаш и да се издепилираш нареден пат од секое влакно крв Никако брич на интима
Си гласав на: со восок, сама, дома. Најчисто, најбезбедно, почетокот беше доста тежок се додека да го научиш растот и правецот на влакната, ама сега шибам
Kaj Maja vo aerodrom, ladna depilacija so vosok 150 denari, TOP. Ne vredi da se slakas doma za tie pari. Za 15 min. si gotova.
Девојки кажете ми кај се наоѓа точно? И сакав да прашам колку треба да бидат долги влакненцата? Каква разлика има помеѓу топол и ладен восок? И да ми објасни некоја поискусна, како оди целиот процес на депилација? пошто досега не сум била, сеуште ми е срам, ама треба да одам