Девојки ај ако може да ми препорачате некој проверен салон во влае, ѓорче, карпош пред се за интимна депилација ми треба..
Zeni mi treba informacija, dali nekoja go ima isprobano ovoj "nov" metod so jastucinja so kristali? http://bestshop24-7.com/ http://starsilkpro.com/ Gledam se pojavuva segde u posledno vreme, fejsbuk i slicno. Jas ne mozam da istoleriram intimna depilacija, premnogu me boli, pa sega za sega koristam kremi, taka sto vakvo nesto bi mi zavrsilo rabota neverojatno. No neli normalno, zvuci too good to be true, taka da bi cenela nekoja informacija ako nekoj go isprobal
Bump - eve ushte eden link do istiov metod - http://odlicnoza.com/pieldseda/5214/?ut ... 4201446-MK Nekoj so nekakvo iskustvo? :/
Здраво девојки. Во последно време гледам го промовираат Star Silk Prо - перничиња за депилација со кристали. Дали некоја од вас има искуство со овој производ? Го опишуваат како многу ефикасен, но малку звучи нереално
Никогаш не сум била на интимна депилација, а многу сакам да појдам сега пред да одам на одмор. Неможам да се замарам и таму со бричеви и триста глупости, вака ќе си појдам и ќе си се средам. Ама како да појдам, многу ми е страв со другарка ми кога одам да и правам друштво, како на колење да оди.
Девојки Охриѓанки, ЛП ако имате бројче од салон каде депилираат по разумни цени зошто досега немам најпријатно искуство тука за депилација на интима. Ви благодарам
Женски дали ќе ме боли многу кога ќе се депилирам долу, бидејќи претходно ги имам бричено до пола негде и за колку време после депилацијата растат влакната ?
здраво девојки, сакав да ве прашам, прв пат одам на интимна депилација, па дали треба да ги скратам влакненцата или да си бидат онолку големи колку што се? многу сум неупатена
Крејзи да не те плашам ама секако боли. Секако со бричењето влакната растат уште поцврсти па затоа може и повеќе да те боли. Ама не е некое правило, јас со години се депилирам па пак ме боли. После депилација од прилика за 1 месец би требало да ти се доволно пораснати за да можеш пак да се депилираш. Мене сега од што ми се изретчени на месец ипол некаде се депилирам.
Во близина на К.вода некој салон за депилација да ми предлозите ако има некоја членка добро искиство нека пише
Не верувајте на ова, лага е. Премногу е добро за да е вистина. Јас на youtube гледав девојки што коментираат за овој производ, велат по 2 дена повторно расне, не ги ни ретчи. Вистина е дека не боли, ама па исто е го брич, само помодерно. Што се нема да измислат за пари. Ќе мора да се издржи болката, сепак ништо не може да ти го извади влакното од корен без да почувствуваш болка. Со триење ти се вади влакно од корен, како па да не ...
Некој да ми препорача козметичарка за депилација во Струмица. Најбитно ми е да биде хигиенско да не закачам некоја инфекција. Благодарам
Салон „Diva“, се наоѓа ул. „Вера Циривири“ бр. 47; одејќи од Платинум нагоре накај кружниот тек, продолжуваш на право - нема шанси да го промашиш салонот. Жената е срце, во вистинска смисла на зборот. Ако не можеш да се снајдеш, пиши ми ЛП ќе ти дадам бројче.
Девојки.. До сега секогаш со брич се средував ама ми скисна пошто за 2 дена пак влакна и сега сакам да се издепилирам ама незнам колко ке боли. Не сум се средувала веќе 3 месеци влакната ми се долги како да одам срам ми и страв. што да направам помогнете ми...
Избричи се пак и да почекаш да ти пораснат околу пола сантим па после оди на депилација. Вака ако ти се многу долги ќе биде доста тешко за депилирање и повеќе ќе те боли. Болката е голема ама напиј се еден аналгин пола саат пред депилацијата за да ти се намали болката. Исто така најдобар период е да одиш одкако ќе ти заврши циклусот тогаш најубаво се вадат влакненцата и болката е малку помала. Иначе спреми се добро затоа што многу боли нема да те лажам ама болката е само моментална штом ја повлече лентата 2 секунди и престанува и после на наредното влечење пак ама после цел месец си раат, ако продолжиш да одиш континуирано се помеки и поретки ќе ти станат влакненцата, а со тоа и помалку ќе те боли и ќе се навикнеш. Ајде собери храброст и отиди издепилирај се па после пиши ни искуство.