Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимна депилација

Дискусија во 'Тело' започната од jasmin, 11 ноември 2009.

?

Како ја депилирате интимната зона?

1. Дома, со восок

292 глас(а)
    12,0%
  2. Дома, со ленти

352 глас(а)
    14,4%
  3. На козметичар

1.453 глас(а)
    59,6%
  4. Дома со жилет

341 глас(а)
    14,0%
  1. litt-le

litt-le Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Многу ти Благодарам. Утре да се средам а на 8ми да одам на депилација ќе има ли ефект.

2. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    ne moras da se bricis povtorno. Skrati gi so nozicka da budat okolu pola santimetar do sanimetar dolgi i mozes da odis. Za bolenje ne boli tolku kolku sto ke si zamisluvas. Ima bolka ama ne e da ne mozis da izdrzis, ne mora da se butas so apcinja.

3. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Туку што завршив. Значи како добро се имам уходано во работава дури ке почнам и комшивкиве да ги депилирам.

4. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Да ве прашам,која е најдобра возраст за да почнеш со интимна депилација? :) Јас еднаш ги наслушнав школските во соблекувална дека се депилирале доле(осмо бевме) :^)

5. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85
    Женски ај ве молам некоја да ми каже во Прилеп кај има добра депилаторка? Јас сега си дојдов дома конечно по години живеење надвор од градот и не знам кај да одам. Мислам на некоја што има чист салон, восок и добро работи. Фала однапред :*

6. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Во новите бели згради од задната страна (кај мостот табана што се) едно е тоа само за депилација ќе го најдеш одма, ич не ми текнува како се викаше :( Јас бев таму и задоволна сум, а и голем дел од девојките што ги знам одат таму. Ја фалат сите. Ќе ти пишам ЛП штом се сетам. :*

На didicool му/ѝ се допаѓа ова.
  7. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Мислам дека нема штета било кога да почнеш да се депилираш. Имам пријателка која девојчето свое од 9 год го депилираше на нозе, ама многу е влакнесто.

8. malina24

malina24 Нов член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    вајда индивидуално кога ке висиш дека имаш потреба средно-факултет ако тр и порано ианче има понуда за со шеќерна на групер депилација со на александриа пастата јас интима само со тоа имам депилирано од искуство подобро нешто нема не дека не боли ич ама кожата после тоа е мека и нема поткожни :D

9. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Дај ако може линк од каде се купува и цена

10. malina24

malina24 Нов член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
  11. parfemlilav

parfemlilav Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    спомна апчиња.....јас имам големи болки и освен со брич со ништо друго не можам да издржам....дали има некој апчиња кои ги пиете и помаагаат да не осекаш толку мн болка ?? ве молам помогнете не се издржува веке вака секој ден со брич се правам преку глава ми е......

12. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Девојки денес за прв пар пробав со ладен восок таму долу умрев, умрев од болка . Дали и кај вас е исто?

13. skinnylove

skinnylove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    463
    Во Штип има ли некоја добра депилаторка?

14. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Чисто информативно, предупредувачки.
    Вчера зедов восок(ролон) од Галафарм еден од аптека го земав 170ден. За никаде е! Буквално за никаде! Неможев да се измијам,многу лепи, не е како на силкот одма да се измие, во овие 20год. се немам толку многу изнервирано.

15. sonce555

sonce555 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2014
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    58
    Вчера бев на депилација....ужаассс...не ми ги доваѓаа влакната,за така и дома сама ке се средев колку толку :^) иначе зборував со мајка ми околу депилациите и ми кажа дека скоро сите салони,во мојот град кај шо живеев (моментално не сум таму) дека сите почнале со ладен восок депилација....значи на кој дел и да е од телото со ладен восок...заради то шо топлиот праел проблеми, од тип на пукање капилари и нз шо.....значи женски ако досега бевте на топол ко мене, почнувајте со ладен да не си напрајте некој проблем :| :| поздрав :)

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Дечки студио некое во Аеродром, Ново Лисиче, Лисиче итно! Само не Силви Естетик, утре не работат. :sweat:

17. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Денес за прв пат си направив интимна депилација.. со вит ленти
    Сакам да прашам, што би било најубаво да се користи за интимна хигиена, дали сапунче, сунѓерче или пак нешто друго. Слушам насекаде како не е добро сунѓери, ни пак гелови, ни пак влажни марамачиња.
    Досега се миев само со млака вода.... Ама сега би сакала повеќе внимание да обрнувам, дали би било добро да земам сапун бекутанче или дав, или пак некој бебешки гел?
    Совети?

18. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Јас цел живот користам интимни гелови за туширање. Најчесто од Нивеа оној со камилица. Да чукнам во дрво - не сум имала проблеми до сега. Мајка ми исто така, така што не гледам причина да не се користи.

19. baby06

baby06 Нов член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки и јас сакам да пробам депилација дома со ленти бидејки ми е незгодно на козметичар. па сакам да ми препорачате кои ленти се најдобри за таа работа? ви благодарам :$

20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Дали со топол восок боли исто како со депилатор ? Со депилаторов е неподносилво болно издржав до пола и толку беше ...