ne moras da se bricis povtorno. Skrati gi so nozicka da budat okolu pola santimetar do sanimetar dolgi i mozes da odis. Za bolenje ne boli tolku kolku sto ke si zamisluvas. Ima bolka ama ne e da ne mozis da izdrzis, ne mora da se butas so apcinja.
Туку што завршив. Значи како добро се имам уходано во работава дури ке почнам и комшивкиве да ги депилирам.
Да ве прашам,која е најдобра возраст за да почнеш со интимна депилација? Јас еднаш ги наслушнав школските во соблекувална дека се депилирале доле(осмо бевме)
Женски ај ве молам некоја да ми каже во Прилеп кај има добра депилаторка? Јас сега си дојдов дома конечно по години живеење надвор од градот и не знам кај да одам. Мислам на некоја што има чист салон, восок и добро работи. Фала однапред
Во новите бели згради од задната страна (кај мостот табана што се) едно е тоа само за депилација ќе го најдеш одма, ич не ми текнува како се викаше Јас бев таму и задоволна сум, а и голем дел од девојките што ги знам одат таму. Ја фалат сите. Ќе ти пишам ЛП штом се сетам.
Мислам дека нема штета било кога да почнеш да се депилираш. Имам пријателка која девојчето свое од 9 год го депилираше на нозе, ама многу е влакнесто.
вајда индивидуално кога ке висиш дека имаш потреба средно-факултет ако тр и порано ианче има понуда за со шеќерна на групер депилација со на александриа пастата јас интима само со тоа имам депилирано од искуство подобро нешто нема не дека не боли ич ама кожата после тоа е мека и нема поткожни
http://grouper.mk/skopje/deal/shekjerna ... beauty-box еве ти линк јас ке идам следната недела ке пишам како е
спомна апчиња.....јас имам големи болки и освен со брич со ништо друго не можам да издржам....дали има некој апчиња кои ги пиете и помаагаат да не осекаш толку мн болка ?? ве молам помогнете не се издржува веке вака секој ден со брич се правам преку глава ми е......
Девојки денес за прв пар пробав со ладен восок таму долу умрев, умрев од болка . Дали и кај вас е исто?
Чисто информативно, предупредувачки. Вчера зедов восок(ролон) од Галафарм еден од аптека го земав 170ден. За никаде е! Буквално за никаде! Неможев да се измијам,многу лепи, не е како на силкот одма да се измие, во овие 20год. се немам толку многу изнервирано.
Вчера бев на депилација....ужаассс...не ми ги доваѓаа влакната,за така и дома сама ке се средев колку толку иначе зборував со мајка ми околу депилациите и ми кажа дека скоро сите салони,во мојот град кај шо живеев (моментално не сум таму) дека сите почнале со ладен восок депилација....значи на кој дел и да е од телото со ладен восок...заради то шо топлиот праел проблеми, од тип на пукање капилари и нз шо.....значи женски ако досега бевте на топол ко мене, почнувајте со ладен да не си напрајте некој проблем поздрав
Денес за прв пат си направив интимна депилација.. со вит ленти Сакам да прашам, што би било најубаво да се користи за интимна хигиена, дали сапунче, сунѓерче или пак нешто друго. Слушам насекаде како не е добро сунѓери, ни пак гелови, ни пак влажни марамачиња. Досега се миев само со млака вода.... Ама сега би сакала повеќе внимание да обрнувам, дали би било добро да земам сапун бекутанче или дав, или пак некој бебешки гел? Совети?
Јас цел живот користам интимни гелови за туширање. Најчесто од Нивеа оној со камилица. Да чукнам во дрво - не сум имала проблеми до сега. Мајка ми исто така, така што не гледам причина да не се користи.
здраво девојки и јас сакам да пробам депилација дома со ленти бидејки ми е незгодно на козметичар. па сакам да ми препорачате кои ленти се најдобри за таа работа? ви благодарам
Дали со топол восок боли исто како со депилатор ? Со депилаторов е неподносилво болно издржав до пола и толку беше ...