Не знаев каде да го поставам прашањево,па затоа тука,инаку се однесува на депилација на целото тело,не само на интимата. Колку време ви трае депилацијата со восок? Јас сменив салон за депилирање и најверојатно неубаво ги отстрануваат влакната,затоа што многу побрзо ми растат од порано.
Мене отприлика три недели, без разлика дали се депилирам сама или одам во салон. Ама во секој случај зависи од спретноста, иако не ја исклучувам можноста дека можеби восокот не бил толку квалитетен.
Јас дома секогаш се средував сама, и ај појдов сега на козметичар, жената ептен е срцка, се знае со сестра ми и сестра ми нон стоп оди и ај реков да појдам, болеше нормално, ама беше побрзо отколку јас ко ќе се средував полека страв ми беше да тргнам хаха од сега ќе одам само на козметичар
Е уште ова не знаев дека може да се деси... што се ли нема да биде инспирација за песна.. Спојлер I never fuck a bitch if she don't do her hair No more, you won't get no dick if there's a bush down there Girl I should see nothing but pussy when I look down there
Прв пат ми се случува ова после депилација на допир ме боли интимата на допир и имам црвенило и гледам дека почнуваат да ми излегуваат мали мозолчиња , да напоменам на козметичар се депилирав .Незнам што може да биде причината и како да си помогнам дека многу ми е изиритирана кожата и ме боли ?
Одам на козметичар веќе 1 година,нормално боли но вреди. Е сега,влакненцата ми растат за 1 и пол недела,и не знам дали да ја сменам депилаторкава иако не сакам кај незе одам 3 години и имам доверба ама сепак..или пак до влакното е?
ист проблем, со тоа што јас сама се депилирам, ама сепак мислам дека е до влакното.. сум пробала и на депилација и иста прича..
Дали имате некоја препорака за салон што работи квалитетно со шекерна депилација во близина на ѓорче,влае,карпош...? Освен тој еден салон што прочитав дека се наоѓа кај зградата на Оне кај Железничка...
Никогаш не сум била на козметичар. Сум побала неколку пати дома сама со восок, ама резултатот не ми се допаѓа затоа што се правам целата рани, модрици, како да ме тепал некој таму долу, и дур да поминат, влакната веќе пораснале. Значи или без влакна ама со модрици или со влакна ама без модрици. Затоа како најдобар избор го избрав бричот. Ако знае некој како да де спречат тие модрици, рани нека каже.
Модрици се прават зошто не ја оптегнуваш кожата и влечеш силно. Пробај да ја оптегнуваш кожата кога ја тргаш лентата или восокот. Пробај и читај упатство на лентите, така сигурно правилно ќе се издепилираш и нема да имаш модринки.
Александриа. Во близина на Католичка е. Одам веќе 3-4 пати и ептен задоволна сум. Ако сакаш бројче пиши ми лп.
sum slusnala nekoj drugarki deka imaat i vlaknenca na zadnikot (vnatre) kako i so sto moze tamu da se depilira?
Ah be kristell ti da ne nemas slucajno? site imat i toa e prirodna rabota...Kako se otstranuvat golema filozofija,da te prosvetlam jas so DEPILACIJA fino lepo vo salon normalno.. Jas godini se depiliram i nemozam da se zamislam poinaku vo blizina kade sto ziveam ima salon na 2 min mi e bukvalno,posebno bez intimna depilacija so topol vosok nemozam da se zamislam,prvenstveno poradi higiena... Bolelo samo prvite nekolku pati poslem ne boili nisto....