Мене две ми се доста. Земи 3-4 ако ти останат супер , ќе ги искористиш за друг пат .А за под пазуви не сум пробала само со брич , а претходно ставам регенератор за коса . Ете таков ритуал имам.
Ginger^,благодарам на информациите утре ке појдам во аптека, и ќе земам 5 лентички. ќе ви кажам што сум направила.. А по депилацијата потребно лие да се става некоја мрсна крема или нешто такво слично??
Јас ставам масло (бадемово , кокосово , маслиново какво ти е при рака), може и некој крем. После депилација кожата е иритирана, така да за почеток не ставај ништо .. па натаму ќе видиме. Ајде па пишувај "дали ќе преживееш" A за шеќерно топче прв пат слушам, со депилатор замислувам колку е болно, јас на нозе едвај поднесувам .
Со депилатор се средува сестра ми,незнам како издржува еднаш бев договорена со другарки да одиме на базент,но не бев средена убаво,а беше доцна да одам по ленти па таа ми предложи со депилаторот јас прифатив,но по 1,2 саата нозите ми поцрвенеа како пиперки и многу беше болно...
На нозе веќе не осеќам , а и немам потреба зашто неколку влакна имам само , ептен се проретчија од депилаторот. За пазуви ете брич , али за интимата ептен ми се згуснаа со брич. По хигиенски ми е со депилатор и по практично. Со ленти еднаш на нозе пробав и ми се испозалепи восокот на нозете , па не се вадеше со вода , па со сунѓер кожата си ја извадив. Затоа и страв ми е со летни , а со депилатор нема шанси доле.
А да кажете некоја финта како со ленти го депилирате подолниот дел од интимата( дали се депилирате од долу на горе или од лево на десно, некоја побезболна варијанта). Мене многу ме боли, а сакам со ленти да се депилирам зошто со брич станува неподносливо.
Се наоѓа позади Капитол, доаѓаш до една висока кула. Тука има и паркинг. Предната страна на кулата на призмје има лабараторија Фармахем. Студиово е позади исто на приземје. гледа накај мало паркче, до него има кројачки салон. Ако сакаш ќе ти дадам бр. во ЛП за точно да ти објасни девојката.