Девојки како да се спасам од црвенила на препони од депилација? Мене не ми остануваат само после депијација туку трајно, и редовно се депилирам а кожата не ми е бела и убава како на нозе и раце кога ќе се издепилирам туку со црвенила ми е на препоните и некако потемна, мора да се најде некој лек
Devojki me interesira nekoj dobar kozmeticki salon vo skopje za depilacija i kako ste zadovolni. Falaa
Пробај со шеќерна депилација. И јас имам преосетлива кожа со црвенила и мозолчиња и единствено со шеќерната депилација не ми се појавуваат истите.
Jas gledam po forumov deka zborite za influence aerodrom...ste probale tamu so sekerna depilacija i dali e pobezbolno od vosokot?
Krema za depilacija WEET mislam se vika ja ima vo sekoja koMeticarska prodavnica ili vo marketite . Brzo reagira za 3-5 min i cista suza ko bebe nema nesakani efekti osven kaj alergicni ili dokolju ja ostavis podolgo vreme od predvidenoto so edno pakovanje mozete poveke od 5 pati srekno nema potreba od kozmeticatlri
Не е до депилацијата, нормално е кожата на препоните и гениталниот предел да има потемна пигментација , кај повеќето е така. Поретки се тие кои имаат иста боја на кожа како на раце и нозе, не се грижи за тоа.
Ги горам, го прчам дупето на печка и додека не догорат до корен до голеее коже бре шала на страна нормално сите имаат се отстрануваат со депилација (нормално) јас се депилирам од прва средно и веке и кажи речи ги немам ни напред ни назад
Jas najtoplo preporacuvam Influence. Mnogu e pobezbolno, poprirodno i bez crvenila. Devojkata e brza, urena . Se an se TOP.
Најболното нешто во свет, а сум човек што многу трпи болка. Последниот пат си пукнав неколку заби од стегање. Мене дури и крв ми тече, козметичарката ми кажа дека имам многу јак корен на влакната. Сега само со брич, секој ден. Не ја трпам таа болка па што сака нека е!
Со брич уште повеќе го зацврстуваш коренот а со депилација се омекнува, така да после 2-3 депилации ќе немаш гајле. Стисни заби
Веќе една година како се депилирам дома со ленти само првио пат бев кај козметичар и ме болеше мноогу бидејќи пред тоа само со брич се фаќав и ми беа многу густи и дебели.. А сега разликата е многу голема многу се поретки и потенки а и болката е многу минимална
Дај препорачајте ми некоја козметичарка во велес која добро депилира и одржува хигиена на високо ниво? Идев у ск Кај Кате хипица ја имаше препорачано, ама не сум веќе ск морам во велес да идам,